Ένας Μαραθώνιος αγάπης! #mywindsmile

 

FB_asset_800x800

Από παντού ακούω κόσμο (που δεν το περίμενα) να ετοιμάζεται για τον μεγάλο  Μαραθώνιο της Κυριακής  και μια ανάσα πριν τη μεγάλη μέρα, είπα να μοιραστώ μαζί σας μικρές αλλά πολύ σημαντικές πληροφορίες για τον μεγάλο Μαραθώνιο της Αθήνας. Τον αυθεντικό!

When: Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

What: Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου περισσότεροι από 43.000 δρομείς θα βρεθούν στην εκκίνηση των αγώνων 5 & 10 χλμ. στο κέντρο της Αθήνας  καθώς και της αυθεντικής διαδρομής των 42 χλμ. με αφετηρία τον Μαραθώνα. Όλοι τους θα τρέξουν για καλό σκοπό, καθώς η WIND θα ενισχύσει οικονομικά τα σωματεία «MDA Ελλάς» & «Οι Φίλοι Του Παιδιού» για κάθε δρομέα που θα περάσει κάτω από την Αψίδα Αγάπης WIND που θα τοποθετηθεί στη Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας λίγο πριν τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο στάδιο.

Πώς θα προσφέρεις εσύ: Τον καλό σκοπό μπορούν να τον ενισχύσουν όλοι όμως, ακόμη και όσοι δεν τρέξουν, μέσα από την πρωτότυπη διαδραστική εμπειρία προσφοράς www.mywindsmile.gr

Όσοι ανεβάσουν μια χαμογελαστή φωτογραφία τους στην εφαρμογή θα βοηθήσουν να αυξηθεί το ποσό με το οποίο θα στηρίξει η WIND τα δύο σωματεία ενώ αν την ανεβάσουν και στο προφίλ τους στο Facebook χρησιμοποιώντας το hashtag #mywindsmile, το ποσό προς τα υποστηριζόμενα ιδρύματα θα αυξηθεί περισσότερο.

'Ελα τι το σκέφτεσαι; Χαμογέλα!

Leave a Reply

go to top