Ήμουν κι εγώ στην #eviolrunningteam !

Το πόσο έχω στη ζωή μου τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL φαντάζομαι το βλέπετε στα ποσταρίσματά μου στο Instagram, το Facebook και το Snapchat! Το πόσο όμορφο ήταν που τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL ήταν επίσημος χορηγός στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, το καταλαβαίνετε γιατί όλη η φιλοσοφία του brand ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του Μαραθωνίου!

 

Την Κυριακή λοιπόν, ήμουν κι εγώ στην  #eviolrunningteam βιώνοντας μια εμπειρία ζωής δίπλα σε όλους τους ήρωες του αγώνα!

Το περίπτερο των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL ήταν τέ-λει-ο! Με σύνθημα «Αυτό που σου λέει ‘μπορείς’ μετά τον τερματισμό…. δυνάμωσέ το!», τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL υποδέχθηκαν κοινό και δρομείς στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο τους στο χωριό των χορηγών, όπου τους περίμεναν πολλές εκπλήξεις!  Μαζί με τον «world party» Σάκη Τανιμανίδη, τη Σίσσυ Χρηστίδου και τη Μαρία Κορινθίου τρελαθήκαμε στις φωτογραφίες και φυσικά βάλαμε τα hashtags #eviolilovelife, #eviolrunningteam και #heroamongheroes.

Όλοι όσοι πέρασαν από τον χώρο που ήμασταν, έλαβαν μία αναμνηστική φωτογραφία τους από το ειδικό photo booth και ένας υπερ-τυχερός δρομέας κληρώθηκε για να γίνει το επόμενο εξώφυλλο γνωστής εφημερίδας ως «σύγχρονος ήρωας» για τον Μαραθώνιο.  Το κέφι απογειώθηκε με τη ραδιοφωνική παραγωγό του 95.2 Athens Radio DeeJay, Νάγια Αποστόλου, η οποία μετέδωσε ζωντανά την εκπομπή της από το EVIOL.

Παράλληλα, η επιστημονική ομάδα των συμπληρωμάτων διατροφής EVIOL, ο διακεκριμένος διατροφολόγος Τάσος Παπαλαζάρου και ο γνωστός γυμναστής  Δημήτρης Μώρος,  ενημέρωναν τους παρευρισκόμενους σε θέματα διατροφής, άσκησης και φυσικής κατάστασης με στόχο την ισορροπία και τη σωστή διαχείριση του σύγχρονου τρόπου ζωής.

 

Στελέχη της εταιρείας GAP, δήλωσαν σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την παρουσία μας στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας ως επίσημος χορηγός.  Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL έχουν ως αποστολή τους να ενισχύουν την καλή λειτουργία και ισορροπία του οργανισμού και είναι άρρηκτα συνυφασμένο με τη φυσική δραστηριότητα και άσκηση. Για το λόγο αυτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την κορυφαία και παγκοσμίου φήμης αθλητική διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας, καθώς κάτι τέτοιο συμβαδίζει με τις εταιρικές αξίες μας.»

Τα συμπληρώματα διατροφής EVIOL δίνουν ραντεβού στον επόμενο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας με την ίδια ενέργεια και ενθουσιασμό για όλους τους σύγχρονους ήρωες!

Ραντεβού του χρόνου λοιπόν!

 

ΥΓ: Ζέτα, συγχαρητήρια;) <3

Leave a Reply

go to top