Τα δικά μου μυστικά για την αλλαγή -και την επιλογή- της πάνας (ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ)

Αποφάσισα να κάνω ένα βίντεο με την Ιριάνα για να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου για τη σωστή επιλογή της πάνας για το μωρό σας.

Την πήρα αγκαλίτσα, πήγαμε στο δωμάτιό της και ξεκινήσαμε τις αναλύσεις! Γιατί το θέμα "επιλογή πάνας" πιστέψτε με, αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης ανάμεσα στις μαμάδες (και τους μπαμπάδες φυσικά) καθώς όπως σας λέω και στο βίντεο, η πάνα αποτελεί το εσώρουχο του μωρού σας. Το "εσώρουχο" που θα φοράει για περισσότερες από 26.000 ώρες...

 

Πρώτο κριτήριο για εμένα λοιπόν, είναι η φιλικότητα. Η λέξη αυτή αποτελεί για εμένα την πιο ουσιαστική και βασική προϋπόθεση όταν επιλέγω τις πάνες για το μωρό μου! Και δεν εννοώ η πάνα είναι απλά απαλή και απορροφητική, σημασία έχει να γνωρίζω με πιστοποιήσεις πως πρόκειται για  μια πάνα φιλική προς το ευαίσθητο δέρμα της κόρης μου!

 

Μαμά δύο μωρών και θα έλεγα μια πολύ απαιτητική μαμά, επιλέγω πάντα για τα μωρά μου πάνες Babylino Sensitive. Nιώθω ασφαλής, γνωρίζοντας πως είναι δερματολογικά ελεγμένες και σχεδιασμένες με φιλικά στο δέρμα υλικά, πιστοποιημένα για απουσία 200 βλαβερών ουσιών (βάσει Oeko-Tex® Standard 100). Δηλαδή όχι μόνο βλαβερών ουσιών αλλά και εκείνων που είναι ύποπτες ότι μπορεί να ερεθίσουν το βρεφικό δερματάκι. Οι πάνες Babylino Sensitive έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών και έτσι εμείς οι μαμάδες, είμαστε ήσυχες!

Φυσικά, δεν σας κρύβω, ότι αγαπώ τις Babylino Sensitive γιατί είναι ελληνικές! Και αυτό είναι κάτι που με αφορά ιδιαίτερα.

 

Έτσι λοιπόν, πήρα την Ιριανούλα μου αγκαλιά και γυρίσαμε ένα βίντεο για να μοιραστώ μαζί σας όλες μου τις σκέψεις για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα. 

Δείτε το βίντεο εδώ και λάβετε μέρος στον πιο τέλειο διαγωνισμό για να κερδίσετε πάνες Babylino Sensitive για 3 μήνες για το δικό σας μωράκι!  

 

Πώς θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Δείτε το βίντεο εδώ.

2. Κάντε subscribe στο κανάλι μου.

3. Πείτε μου με σχόλιο κάτω από το βίντεο, ποιο είναι το δικό σας κριτήριο για την επιλογή της πάνας!

 

 

Δώρο:

Κερδίστε για το μωράκι σας πάνες Babylino Sensitive για 3 μήνες! 

 

*Δείτε τους όρους του διαγωνισμού εδώ

 

Kαλή επιτυχία!!!

 

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

Leave a Reply

go to top