Ο Mr. Monopoly ανανεώνει (επιτέλους) τις Κάρτες Απόφασης – και εσύ μπορείς να τον βοηθήσεις!

Σας έχω φανταστικά νέα για το πιο αγαπημένο παιχνίδι όλων των εποχών! Τη Monopoly φυσικά!

 

Ο Mr. Monopoly ανανεώνει (επιτέλους!!) τις Κάρτες Απόφασης – και εσύ μπορείς να τον βοηθήσεις!

Ως αντάλλαγμα για τη βοήθεια σου, ο Mr Monopoly θα στηρίξει το Χαμόγελο του Παιδιού!

 

Η Hasbro ανακοίνωσε σήμερα πως για πρώτη φορά στα 85+ χρόνια της, η Monopoly θα ανανεώσει και τις 16 Κάρτες Απόφασης του παιχνιδιού της. Μα δεν είναι φοβερό;

Πιστή στην μακροχρόνια ιστορία της και προσκαλώντας τους fans να βοηθήσουν σε αυτή την αλλαγή, η Monopoly ζητά από τους παίκτες της παγκοσμίως να ψηφίσουν ποιες θα είναι οι 16 νέες Κάρτες Απόφασης μέσω του το MonopolyCommunityChest.com.

Θα το έχεις παρατηρήσει και εσύ πως οι Κάρτες Απόφασης της Monopoly χρειάζονται ανανέωση εδώ και καιρό, καθώς έως και σήμερα καλύπτουν θέματα που αφορούν διαγωνισμούς ομορφιάς συνταξιοδοτικά προγράμματα και ασφάλειες ζωής. Η Hasbro δείχνει εμπιστοσύνη στους fans της, οι οποίοι θα αποδείξουν τι πραγματικά σημαίνει να είσαι μέλος μιας κοινότητας, ψηφίζοντας τις νέες κάρτες με θέματα όπως «Ψωνίζω στη Γειτονιά», «Έσωσες ένα Κουτάβι» ή «Βοήθησες τους Γείτονες». Ως ανταπόδοση για τη βοήθεια των fans, ο Mr Monopoly θα στηρίξει τη δική του κοινότητα, μέσω δωρεάς στο Χαμόγελο του Παιδιού!

Η νέα Monopoly, με τις Κάρτες Απόφασης οι οποίες θα έχουν ψηφιστεί από τους fans, θα είναι διαθέσιμη αυτό το φθινόπωρο. Μπες κι εσύ στο MonopolyCommunityChest.com για να ψηφίσεις τις 16 νέες Κάρτες Απόφασης της επιλογής σου και άλλαξε το παιχνίδι! 

Μα δεν είναι φοβερά τα νέα;

 

Εγώ πάω τώρα αμέσως να ψηφίσω!

Με αγάπη,

Μυρτώ

 

 

Leave a Reply

go to top