Ένα Mastiqua δροσερό καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι σε αυτή τη χώρα ξεκινάει νωρίς και αυτό είναι το μαγικό...

Το ότι μπαίνουμε σε summer mood από τον Μάιο και αυτό μας φτιάχνει τη διάθεση και την ψυχολογία...

Το καλοκαίρι όλα είναι πιο όμορφα! Πιο δροσερά, πιο απολαυστικά, πιο ιδιαίτερα!

 

Σε αυτό το post θα σας μιλήσω για το MASTIQUA, το ανθρακούχο νερό με βάση το μαστιχόνερο, που έχει τον τρόπο να κάνει τις ημέρες μας πιο δροσερές, πιο χαλαρωτικές και πιο στυλάτες!

Some MASTIQUA info:

To MASTIQUA είναι η συνέχεια μιας παράδοσης που κρατάει αιώνες, που ταξιδεύει στο χωροχρόνο της ανατολικής Μεσογείου και στους πολιτισμούς της. Μιας παράδοσης άρρηκτα δεμένης με την απόλαυση των σπάνιων ιδιοτήτων της μαστίχας. Στη μυστική συνταγή του, η μαστίχα προσθέτει στο ανθρακούχο νερό τη φρεσκάδα της, τη μοναδική της γεύση και τις ευεργετικές της ιδιότητες, δημιουργώντας ένα ποτό που συναντά το πραγματικό νόημα του ευ ζην. Το MASTIQUA είναι ένα ιδιαίτερο ταξίδι γεμάτο από την ευεξία των μεσογειακών πηγών σε συνδυασμό με την μοναδική γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας κλεισμένο σε ένα στυλάτο και minimal μπουκάλι το οποίο θα  βρείτε στα καλύτερα εστιατόρια, bars και ξενοδοχεία.

 

Η σαγηνευτική μαστίχα...

Η μαστίχα παράγεται μόνο στο νότιο τμήμα της Χίου και πουθενά αλλού στον κόσμο. Μέχρι σήμερα, δεν έχει ακόμα εξηγηθεί το μυστήριο της παρουσίας της μαστίχας σε αυτή τη γωνιά της ανατολικής Μεσογείου. Βασικό συστατικό της Ιπποκράτειας Θεραπευτικής, μονοπώλιο των Βυζαντινών αυτοκρατόρων, λάφυρο των Γεννουατών κατακτητών, η μαστίχα χάρη στις μοναδικές της ιδιότητες ταξίδεψε σε Ανατολή και Δύση, μέχρι τα πέρατα του κόσμου.

 

 

To MASTIQUA είναι aπολαυστικό για κάθε ώρα της μέρας. Είτε σε ένα break στο γραφείο, είτε ως ένεση δροσιάς σε κάποια παραλία, είτε ως χωνευτικό χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες της μαστίχας, είμαι σίγουρη πως θα το αγαπήσετε... Εγώ το επιλέγω και ως ελαφρύ "ποτό" τα βράδια που δεν θέλω να πιω αλκοόλ! 

 

My Tip! Απολαύστε το κρύο για μια μοναδική εμπειρία δροσιάς! 

 

 

Πάρτε έξτρα δόσεις δροσιάς εδώ και εδώ

 

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

#mastiqua

#mastiquawater

#wellness

#yoga

#healthydrink

#digestion 

Leave a Reply

go to top