Το πρωινό της μαμάς- πρωταθλητή!

Το πρωινό της μαμάς- πρωταθλητή έχει Quaker Τραγανές Μπουκιές - Απλή γκρανόλα! 

Για το πρωινό μου θέλω κάτι: ανάλαφρο, θρεπτικό και χορταστικό, που δεν χρειάζεται περισσότερο από 1’ να το ετοιμάσω! Η αγαπημένη, νόστιμη και τραγανή επιλογή μου αυτή την περίοδο είναι οι Quaker Τραγανές Μπουκιές – απλή Granola! 

Mama’s tip

Σε κάθε ταξίδι μου φέτος, επαγγελματικό και οικογενειακό, «κρύβω» στη βαλίτσα μου μια συσκευασία Quaker Τραγανές Μπουκιές και ομολογώ ότι με έχει βοηθήσει να μείνω σε φόρμα, ενώ με γεμίζει ενέργεια για να ανταπεξέλθω και στην πιο απαιτητική ημέρα!

 

Happiness in a  bowl

Τα Quaker Τραγανές Μπουκιές - Απλή γκρανόλα έχουν νέα συνταγή με 30% λιγότερη ζάχαρη και αποτελούν φυσική πηγή Βιταμίνης Β1, Μαγνησίου και Φωσφόρου. Προσωπικά,  λατρεύω να τα συνδυάζω με γιαούρτι (απλό ή καρύδας) και κόκκινα φρούτα, ενώ σε περιόδους, που κλείνουμε τεύχος, τα έχω φάει ακόμα και σκέτα (no shame!)

Me time

Και ναι, συμφωνώ, ότι οι διακοπές είναι για χαλάρωση -πνευματική, σωματική και διατροφική- αλλά αν είσαι μαμά, ξέρεις πολύ καλά ότι αυτό ισχύει για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας… Σε αυτές τις διακοπές, λοιπόν, εγώ βάζω το ξυπνητήρι μου 5’ νωρίτερα και απολαμβάνω το πρωινό στο μπαλκόνι! Με θέα το απέραντο γαλάζιο και τις πρωινές ακτίνες του ήλιου να κάνουν τις φακίδες μου πιο έντονες.

Καλό καλοκαίρι κορίτσια και καλά μπάνια!

Με αγάπη,

 

Μυρτώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photos | Nikos Karanikolas

Leave a Reply

go to top