Ody + Iri : My sweet pop stars | JBL Music gadgets we love

Θυμάμαι τις πρώτες ημέρες που είχα ανακοινώσει στον Τάσο ότι ήμουν έγκυος και εκείνος μπήκε στο σπίτι με μία σακούλα γεμάτη δώρα. Του είχα ζητήσει μέχρι να σιγουρευτούμε πως η εγκυμοσύνη πάει καλά, να μην αγοράσει τίποτα. Και με είχε ακούσει. Εκτός από ένα πράγμα. Ήθελε το μωρό του να ακούει στην κοιλιά μου μουσική. Έτσι, έφερε στο σπίτι μας μουσικές όλων των ειδών, άλλες πιο baby και άλλες πιο "ψαγμένες" προκειμένου να ηρεμούμε τόσο εγώ όσο και το "μωρό". Τότε ακόμα δεν ξέραμε ούτε καν το φύλο του..

 

Θυμάμαι την κοιλιά μου να μεγαλώνει και το μωρό να απολαμβάνει τις μουσικές που πλέον είχαν εγκατασταθεί στο αυτοκινητό μου, στο κινητό μου, στα players του σπιτιού... Παντού μουσική. Όταν με κλώτσαγε πολύ, έβαζα τη μουσική μας και ηρεμούσε. Όταν πλέον γέννησα, το ίδιο. Έκλαιγε ο Οδυσσέας, μουσική εμείς. Δράση - αντίδραση. Μαγικό!

Πράγματι τόσο ο Οδυσσέας όσο και η Ιριάνα είναι δύο παιδιά που -το χρωστάμε στον μπαμπά τους; Δεν ξέρω!- απολαμβάνουν τη μουσική όσο τίποτα άλλο στον κόσμο!

Στο σπίτι μας όλη μέρα τραγουδάμε και χορεύουμε και μέσα από τη μουσική αντιλαμβάνονται καλύτερα τον κόσμο...

Με τις πρώτες νότες και τα δύο τρελαίνονται και ξεσηκώνονται από όπου κι αν βρίσκονται!

Έτσι περνώντας ο καιρός, τα μουσικά gadgets έχουν γίνει κάτι σαν το "άλλο μας μισό".

Και επειδή με ρωτάτε συνέχεια, σε αυτό το blog post θέλω να σας μιλήσω για τα ακουστικά του Οδυσσέα και το ροζ ηχείο της Ιριάνας που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας!

Ο Οδυσσέας έχει επιλέξει (μόνος του) τα ακουστικά JBL JR300BT που είναι as pop as it gets! Συνδέονται ασύρματα με bluetooth, είναι σχεδιασμένα -ξεκάθαρα- ειδικά για παιδιά και έχουν μπαταρία με 12 ώρες ζωής! Eίναι πανάλαφρα, ασύρματα και -πολύ σημαντικό- έχουν σχεδιαστεί ώστε ο ήχος να μην ξεπερνάει ποτέ τα 85dB ώστε τα αυτάκια και το κεφαλάκι του παιδιού σας να είναι πάντα προστατευμένα.

Η Ιριάνα πάλι, ως πιο μικρούλα κυκλοφορεί στο σπίτι με το ροζ ηχειάκι JBL JR POP  ! Μα είναι τόσο cute και τόσο τέλειο για αυτές τις ηλικίες! Ασύρματο και αυτό, με 5 ώρες playtime, αδιάβροχο και φυσικά με πολλά αυτοκόλλητα για να γίνει όσο πιο "δικό της" γίνεται, το συγκεκριμένο ηχειάκι είναι σχεδιασμένο για μικρές popstars! Ο ήχος είναι crystal clear -ήμουν έτοιμη να το "κλέψω" για το γραφείο- και τελικά τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους έναν σημαντικό σύμμαχο κίνησης και ενέργειας! Γιατί ποιος θέλει να δει τηλεόραση όταν μπορεί να χορέψει το αγαπημένο του τραγούδι;

Και θυμηθείτε η μουσική έχει την τόσο ξεχωριστή ίσως "μαγική" δύναμη να επηρεάζει τον ψυχο-συναισθηματικό κόσμο των παιδιών μας. Βοηθά στην ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους και τα κάνει να νιώθουν ευτυχία, τα ωθεί στον χορό, το τραγούδι, την κίνηση, το χαμόγελο ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Άλλωστε ένα παιδί που τραγουδάει, είναι ένα ευτυχισμένο παιδί, έτσι δεν είναι;

Δώστε στα παιδιά σας το έναυσμα για να εντάξουν στη ζωή τους τη μουσική και χορέψτε κι εσείς μαζί τους! Τραγουδήστε, μεταμορφωθείτε σε ανέμελα παιδιά που απολαμβάνουν τις νότες χωρίς άλλες έγνοιες στο μυαλό!

Η μουσική μπορεί να φέρει την ευτυχία στα σπίτια μας, μην την αφήνετε απέξω!Εμείς πάντως, όπως βλέπετε, δεν ζούμε χωρίς μουσική!

Ανακαλύψτε τα δικά μας μουσικά gadgets στο site της JBL εδώ και εδώ και διαλέξτε εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δικού σας παιδιού!

Πολύ σημαντικό!

Check my Instagram Account γιατί έχουμε τον πιο pop JBL διαγωνισμό! 

 

 

Με όλη μας την αγάπη,

Ιριάνα- Οδυσσέας- Μαμά

 

Photos | Danai Issaris

Music Gadgets | JBL

Location | Home

Leave a Reply

go to top