«Νέα σχολική χρονιά – check in στο check up» ! Ο προληπτικός έλεγχος από το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών που πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε στα παιδιά μας φέτος το καλοκαίρι.

Τώρα που κλείνουν τα σχολεία και έχουμε λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο, ήρθε η ώρα να δώσουμε την πρέπουσα σημασία στον ιατρικό έλεγχο των παιδιών μας για να είμαστε έτοιμοι για το καλοκαίρι και φυσικά τη νέα σχολική χρονιά. Άλλωστε το πιο σημαντικό πράγμα για έναν γονέα είναι να έχει υγιή παιδιά που χαμογελούν!

 

Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών με αφορμή την έναρξη της περιόδου των εγγραφών, για τη νέα σχολική χρονιά,  προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για παιδιά σε ειδική, μειωμένη τιμή.

 

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ:

Το πιο σημαντικό ίσως πράγμα που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ως γονείς, είναι η πρόληψη! Δεν είναι κλισέ ότι "η πρόληψη σώζει ζωές" και προλαμβάνει προβλήματα που θα μπορούσαν να μας ταλαιπωρήσουν αργότερα. Αναγνωρίζοντας λοιπόν τον σημαντικό ρόλο της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης παθήσεων, στη βελτίωση της υγείας και της καθημερινότητας του ασθενούς, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, δημιουργεί ειδικά, οικονομικά πακέτα προληπτικών εξετάσεων που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα πρόληψης για τους μικρούς μας φίλους!

 

ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ CHECK IN ΣΤΟ CHECK UP:

 

Το πακέτο προληπτικού ελέγχου «Νέα σχολική χρονιά – check in στο check up» περιλαμβάνει τις εξής εξετάσεις:

  • Οφθαλμολογική και Παιδοκαρδιολογική κλινική εκτίμηση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα & Triplex Καρδιάς:

Με προσκόμιση παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 65 ευρώ. 

Χωρίς παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 95 ευρώ.

  • Tυμπανομετρία και Παιδο - ΩΡΛ κλινική εκτίμηση, για παιδιά από 0-5 ετών, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 30 ευρώ. Για παιδιά από 5–16 ετών συμπεριλαμβάνεται και ακοόγραμμα, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 40 ευρώ.
  • Δερματολογική εκτίμηση στην ειδική, μειωμένη τιμή των 25 ευρώ.
  • Παιδοορθοπαιδική κλινική εκτίμηση για την ανίχνευση παραμορφώσεων της σπονδυλικής στήλης στην ειδική, μειωμένη τιμή των 25 ευρώ.
  • Έλεγχος Σωματικού Βάρους με εκτίμηση από παιδοενδοκρινολόγο & διατροφολόγο στην ειδική, μειωμένη τιμή των 80 ευρώ.
  • Δυναμική και στατική ανάλυση βάδισης με πελματογράφημα και αξιολόγηση βάδισης από ορθοπαιδικό, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 40€.
  • Screening  Μαθησιακών Δυσκολιών με αναπτυξιακή παιδιατρική εκτίμηση,  στην ειδική, μειωμένη τιμή των 80 ευρώ.

Πραγματικά αισθάνομαι ότι θέλω να τα κάνω όλα στα παιδιά μου, αλλά πιστεύω ότι κάθε γονέας, με τη συνεκτίμηση του παιδιάτρου του παιδιού του, μπορεί να αποφασίσει ποια από όλες τις εξετάσεις του προληπτικού πακέτου ελέγχου «Νέα σχολική χρονιά – check in στο check up» πρέπει να κάνει στο δικό του παιδί.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ:

Για πληροφορίες και προγραμματισμό ραντεβού μπορείτε να απευθυνθείτε στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών (http://www.paidiatriko.gr/) καλώντας από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 22:00, στα τηλέφωνα 210 6862397-339. Οι προνομιακές τιμές και το προληπτικό πακέτο «Νέα σχολική χρονιά – check in στο check up» ισχύουν από τις 12 Ιουνίου ως τις 31 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ!

 

Ας κάνουμε όλοι check in στο check up!

Με αγάπη,

Μυρτώ

 

 

Εξαιρετικό! Αλήθεια!

Μπράβο πολύ χρήσιμο!

Leave a Reply

go to top