Λευκά και χρωματιστά στην ίδια πλύση γίνεται; Μα φυσικά! Με τη χρωμοπαγίδα K2r Colour Catcher !

 

Αν αντιμετωπίζετε κι εσείς τόσο συχνά όσο εγώ το δίλημμα «τι να πλύνω πρώτα, λευκά ή χρωματιστά» τότε με αυτό το blog post είμαι σίγουρη πως θα σας λύσω τα χέρια!

 

Πλέον μπορείτε να βάλετε στην ίδια πλύση το αγαπημένο σας λευκό πουκάμισο και τα σούπερ χρωματιστά μπλουζάκια σας χωρίς κανένα άγχος! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι η χρωμοπαγίδα Κ2r Colour Catcher!

Γιατί θα σας σώσει μια χρωμοπαγίδα;

Γιατί όπως γνωρίζετε τα χρώματα ξεβάφουν σε κάθε πλύση, ενώ ελεύθερα σωματίδια βρωμιάς μπορεί να προσκολληθούν στα ρούχα σου κάνοντάς τα να μοιάζουν θαμπά με το πέρασμα του χρόνου. Όμως χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία του κάθε φύλλου της χρωμοπαγίδας K2r Colour Catcher, τα χρώματα και η βρωμιά "παγιδεύονται" και τα ρούχα σας βγαίνουν λαμπερά και καθαρά σαν να είχαν πλυθεί το καθένα ξεχωριστά!  

Πώς θα χρησιμοποιήσετε μια χρωμοπαγίδα;

Πανεύκολα!

Βήμα 1: Τοποθετήστε το φύλλο ή τα φύλλα της χρωμοπαγίδας K2r Colour Catcher μέσα στον κάδο του πλυντηρίου όταν είναι ακόμα άδειος.

Βήμα 2: Τοποθετήστε όλα τα ρούχα που θέλετε να πλύνετε.

Βήμα 3: Βάλτε το πλυντήριο κανονικά!

Βήμα 4: Αφαιρέστε τη χρωμοπαγίδα μόλις τελειώσει η πλύση!

 

Η χρωμοπαγίδα K2R Colour Catcher είναι κατάλληλη για όλες τις θερμοκρασίες, όλες τις στροφές πλυντηρίου και για όλα τα υφάσματα. Θα τη βρείτε σε συσκευασίες των 15 φύλλων και των 30 φύλλων και ξέρω ότι θα μου στείλετε Instagram Messages με εκδηλώσεις ενθουσιασμού! 

 

Μεγάλη χαρά όταν εξοικονομείς χρόνο (το πιο βασικό), φυσικά χρήματα αλλά και ενέργεια!

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

Leave a Reply

go to top