FRIO PAD | Υποδεχτείτε τη νέα γενιά κομπρέσας και αντιμετωπίστε τα πρώτα συμπτώματα του πυρετού.

Θα ξεκινήσω αυτό το post λέγοντας πως πριν γίνεις γονιός το να ακούσεις πως κάποιο παιδάκι έχει πυρετό ήταν ίσως το πιο αδιάφορο πράγμα που θα μπορούσες να ακούσεις μέσα στην ημέρα σου. Έλεγες από μέσα σου "έλα μωρέ, ένα 37.5 έχει πώς κάνουν έτσι;" και απορούσες που ένας άλλος άνθρωπος, ένας μπαμπάς ή μία μαμά υπέφερε πραγματικά στην ιδέα ότι το παιδάκι τους είχε πυρετό.

 

Από την ημέρα που γίνεσαι όμως γονιός, ο πυρετός αφενός αποτελεί μια πολύ συχνή κατάσταση και αφετέρου, ας το παραδεχτούμε, είναι κάτι που μας αγχώνει και ιδανικά θα θέλαμε να μπορούμε να τον αποφύγουμε... Ή έστω να τον "ελέγξουμε".

 

Επειδή όμως το φθινόπωρο ήρθε και τα πρώτα κρούσματα πυρετού έχουν κάνει την εμφάνισή τους στα σπίτια μας, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ανακάλυψη που αισθάνομαι ότι θα αλλάξει τις ζωές μας!

Τη Δροσιστική Αντιπυρετική Κομπρέσα FRIO PAD που έρχεται για να ανοίξει νέους δρόμους στην αντιμετώπιση των πρώτων συμπτωμάτων του πυρετού! Είναι κατασκευασμένη από Hydrogel, τοποθετείται στο μέτωπο του παιδιού με τα πρώτα δέκατα, και είναι έτοιμη για χρήση ανά πάσα στιγμή. Εγώ σκοπεύω να έχω κάποιες συσκευασίες στο σπίτι και μία πάντα μαζί μου στην τσάντα της βόλτας. 

Στην ουσία πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν που θα αγαπήσουν οι γονείς και θα ανακουφίσει τα παιδάκια μας από τα πρώτα συμπτώματα του πυρετού.

Την αγάπησα επειδή:

1. Προσφέρει άμεση ανακούφιση και αίσθημα δροσιάς που είναι τόσο απαραίτητο ακόμα και στο 37.

2. Τοποθετείται πανεύκολα και κυρίως "κολλάει" στο μετωπάκι του παιδιού μας, πράγμα που σημαίνει πως εκείνο μπορεί να κινηθεί, να σηκωθεί ή και να στριφογυρίζει στο κρεβατάκι του χωρίς να πρέπει να είναι κάποιος να κρατάει σταθερή μια βρεγμένη πετσέτα στο μέτωπό του.

3. Είναι απόλυτα φιλική προς το παιδικό δερματάκι γιατί έχει ελαφρώς όξινο ph.

4. Έχει διάρκεια 8 ωρών. Μπορείτε δηλαδή να την τοποθετήσετε στο μετωπάκι του παιδιού σας και να το αφήσετε να κοιμηθεί όλο το βράδυ.

5. Είναι κατάλληλη για μωράκια από 6 μηνών.

6. Δεν χρειάζεται να την βάλετε στο ψυγείο.

7. Αν τη χρησιμποιήσετε για παράδειγμα μόνο για 2 ώρες, μπορείτε να τοποθετήσετε ξανά το προστατευτικό της κάλυμμα και να την τοποθετήσετε πίσω στη συσκευασία για νέα χρήση.

8. Δεν αφήνει κολλώδες κατάλοιπο. (Δοκιμάστε τη στο χέρι σας και θα ενθουσιαστείτε!).

9. Και το πιο σημαντικό, προσφέρει ανακούφιση και από την ημικρανία ακόμα και στους ενήλικες!

Οι δροσιστικές αυτές, ανακουφιστικές κομπρέσες FRIO PAD, φαίνεται πως θα αποτελέσουν το απόλυτο mommy must have ! Αρκεί μια φορά να τις δοκιμάσετε για να τις εντάξετε στο φαρμακείο του σπιτιού σας. Θα τις βρείτε μόνο σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα και είμαι σίγουρη πως θα τις αγαπήσετε! Να η Ιριάνα, τις τοποθετεί και μόνη της!!

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ (& Ιριάνα) 

 

Photos | Danai Issaris

Έφυγα για φαρμακείο τώρα!

Εντάξει μας έστειλες! Πού τα ανακαλύπτεις όλα! 

TELEIO! Paw na to parw

Πήγα σήμερα και πήρα 5!

Μπορω να την τοποθετησω στην πλατη του μωρου,αντι για το μετωπο;

Leave a Reply

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
go to top