Πολύχρωμη Σπείρα | Παιδικά πάρτι που θα σας μείνουν αξέχαστα!

Γνώρισα την ομάδα της Πολύχρωμης Σπείρας σε ένα πάρτι βάπτισης και έκτοτε θεώρησα μονόδρομο την επιλογή της Πολύχρωμης Σπείρας για τα πάρτι των παιδιών μου. Και στο πάρτι του Οδυσσέα μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, απλά επιβεβαίωσα όσα πίστευα για εκείνους! Εξαιρετικής ποιότητας και εμπειρίας επαγγελματίες αλλά και υπέροχοι άνθρωποι, tailormade φανταστικά θέματα και δράσεις ανάλογα με το κάθε πάρτι, δημιουργικότητα στο απώγειο και κέφι που παρασύρει ακόμα και τους γονείς είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία εκείνα που με έκαναν να θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ανακάλυψή μου. Και πιστέψτε με, με την Πολύχρωμη Σπείρα τα πάρτι αποκτούν μια νέα, φανταστική διάσταση! Η κουβέντα με τους δημιουργούς της, μου έδειξε -αν και ήμουν απόλυτα σίγουρη- πως τίποτα δεν είναι τυχαίο και πως τα πάντα είναι πολύ επιμελώς επιλεγμένα.

Τι κάνει την Πολύχρωμη Σπείρα λοιπόν τόσο αγαπητή; Αισθάνομαι ότι αν μια φοράς βρεθείς σε πάρτι με παιδαγωγούς δικούς σας, μετά η Πολύχρωμη Σπείρα μοιάζει «μονόδρομος»!

Πρωταρχικό ρόλο παίζει ο σεβασμός στις ανάγκες και τις επιθυμίες του γονιού αλλά και του ίδιου του παιδιού όταν είναι λίγο μεγαλύτερο κι έχει ξεκάθαρη άποψη για το πώς ονειρεύεται το πάρτι του. Γι' αυτό τα πάρτι μας δεν είναι σχεδόν ποτέ ίδια, αλλά φτιάχνονται κάθε φορά και σχεδιάζονται σε ένα μεγάλο μέρος τους από την αρχή.Έχουμε φανατικούς γονείς που τους διοργανώνουμε τα πάρτι των παιδιών τους από τότε που γίνονται 3 μέχρι και σ’ όλο το δημοτικό. Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν και οι παιδαγωγοί μας, οι οποίοι αγαπούν πολύ τα παιδιά, δουλεύουν μαζί μας πολλά χρόνια κι έχουν την απαιτούμενη εμπειρία να ανταποκριθούν σε ότι τους ζητηθεί. Τέλος η προσοχή στη λεπτομέρεια στο σύνολο των υπηρεσιών μας από τη αρχή έως το τέλος κάνει τη διαφορά. 

Πλέον τα παιδικά πάρτι απαιτούν ολόκληρη οργάνωση παραγωγής. Ποια θέματα/ ιδέες προτείνετε για τα ανοιξιάτικα παιδικά πάρτι που έρχονται;

Η αλήθεια είναι ότι η διοργάνωση ενός καλού πάρτι δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο φαντάζεται κανείς. Την άνοιξη και το καλοκαίρι, τα outdoor party με διάφορες αθλητικές δράσεις είναι σταθερά αυτό που μας ζητούν πολλοί γονείς αλλά υπάρχουν και τα θεματικά όπως Fortnite party με laser tag, Master Chef party, Dance party για μεγαλύτερα παιδιά, μεγάλο κυνήγι θησαυρού ή Mystery party και άλλα πολλά.

Ποιο ήταν το δικό σας αγαπημένο παιδικό πάρτι;

Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσουμε κάποιο μέσα σε τόσα χρόνια, όμως η αλήθεια είναι ότι όσο πιο δύσκολο και ιδιαίτερο είναι το project τόσο πιο πολύ το αγαπάμε. Μπορώ να σκεφτώ κάποια πιο πρόσφατα όπως το πάρτι του Ορφέα , του Έκτορα και της Ιόλης με θέμα Πειρατές και Γοργόνες ήταν ονειρεμένο για 6 ετών παιδάκια, ή την Gingerbread βάπτιση στην Αράχοβα σε συνεργασία με την Πέγκι Σιμιτζή της I wish chic events που πάλι είχε θεματικές δράσεις αλλά και πολλή μεγάλη διάρκεια. Όταν βλέπεις τα παιδιά χαρούμενα και τους γονείς ανακουφισμένους που πήγαν όλα καλά και μπόρεσαν κι αυτοί να διασκεδάσουν, η ικανοποίηση είναι τεράστια! 


Πώς καταφέρνετε να κάνετε τα παιδιά να μην αποζητούν ούτε για ένα λεπτό τους γονείς τους; Είναι κάποιο μαγικό; 

Είναι ένας συνδυασμός έμπειρων εμψυχωτών και πρωτότυπων δράσεων κάθε φορά προσαρμοσμένες στο ηλικιακό γκρουπ και τις συνθήκες του χώρου . Φροντίζουμε να έχουμε ένα πρόγραμμα γεμάτο με ξεχωριστές δραστηριότητες, χωρίς φυσικά να λείπουν και τα κλασσικά παιχνίδια που αγαπούν όλα τα παιδιά. Σε πάρτι ή βαπτίσεις μεγάλης διάρκειας με πολλά παιδιά εμπλουτίζουμε το πρόγραμμα με show, θεατρικά δρώμενα, εργαστήρια χειροτεχνίας και δημιουργούμε ξεχωριστές γωνιές παιχνιδιού ώστε τα παιδιά να έχουν εναλλακτικές και να μη βαριούνται. Οι εμψυχωτές γίνονται μέρος της παρέας και όχι οι άνθρωποι που απλά τους λένε τι να κάνουν. Προσπαθούμε παρ’ όλα αυτά να βάζουμε και τους γονείς λίγο στο παιχνίδι, είναι κάτι που ειδικά τα μικρότερα παιδιά το χαίρονται πολύ.


Το Project Πολύχρωμη Σπείρα είναι ένα ακριβό σπορ;

Θεωρώ πως είμαστε αυτό που λένε value for money. Ένα απλό 2ωρο πάρτι χωρίς συγκεκριμένο θέμα και ειδικές απαιτήσεις, είναι αρκετά οικονομικό. Από εκεί και πέρα, εξαρτάται τι ζητάει ο κάθε ένας. Συνήθως η λογική που ακολουθούμε είναι να προσπαθούμε να προσαρμόζουμε το πάρτι στο budget  που έχει να διαθέσει ο γονιός. Μπορεί κάποιος να θέλει έναν ανιματέρ για ένα πάρτι με 15 παιδιά και κάποιος άλλος να θέλει σκηνικά, ειδικές κατασκευές, διακόσμηση ή candy bar. Κάνουμε ότι μας ζητηθεί έχοντας στο πλευρό μας εξαιρετικούς συνεργάτες κάθε ειδικότητας.


Πώς γίνεται η συνεννόηση με τους γονείς; Ας το πάμε βήμα-βήμα!

Αρχικά μας ενημερώνουν για τις ηλικίες, τον αριθμό των παιδιών  και τον διαθέσιμο χώρο κι έπειτα συζητάμε για το πώς φαντάζονται το πάρτι τους. Αν δεν έχουν ήδη επιλέξει κάποιο αγαπημένο τους θέμα, θα τους δώσουμε 2-3 επιλογές που πιστεύουμε ότι τους ταιριάζουν ή θα φτιάξουμε ένα θεματικό πάρτι ακριβώς στα μέτρα τους. Γενικά, η καλή επικοινωνία με το γονιό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

Μπορεί ένα παιδικό πάρτι να έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα;

Ναι, φυσικά! Ένα καλό παιδικό πάρτι μπορεί να έχει πάντα  εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν να συνεργάζονται, να μοιράζονται και  να παίζουν μέσα σε ένα δομημένο πλαίσιο . Τώρα υπάρχουν και πάρτι που σαν περιεχόμενο έχουν πιο « εκπαιδευτικό χαρακτήρα» Οι μικροί αρχιτέκτονες είναι μια τέτοια περίπτωση. Τα παιδιά ονειρεύονται και κατασκευάζουν ομαδικά σε μακέτα τον ιδανικό κήπο για τρελό παιχνίδι και μετά παίζουμε μαζί τους τα παιχνίδια που φαντάστηκαν ή το πάρτι με θέμα οι μικροί επιστήμονες που τα παιδιά αφού παρακολουθήσουν ένα δια δραστικό science show πραγματοποιούν το δικό τους ατομικό πείραμα και έρχονται σε επαφή με διάφορα απλά φυσικά φαινόμενα.Τελικά οι γονείς δεν έχουν να ασχοληθούν με τίποτα! Απλά απολαμβάνουν το πάρτι του παιδιού τους!!

Αν το επιλέξουν ναι. Στόχος, να περάσουν καλά μικροί-μεγάλοι και να χαρούν τη μέρα!

Ποιοι «κρύβονται» πίσω από την Πολύχρωμη Σπείρα; 
Η Πολύχρωμη Σπείρα έχει στα μετόπισθεν τη Κοραλία και τη Μαριάντζελα που σχεδιάζουν το concept  και προετοιμάζουν όλη την παραγωγή, τον εξοπλισμό και τις δραστηριότητες, την Τατιάνα και την Μαριαλένα που ενημερώνουν και λύνουν κάθε πιθανή και απίθανη απορία των συχνά αγχωμένων γονιών, τον Δημήτρη που φροντίζει την δημόσια εικόνα μας και της Γιάννας, του πυροσβέστη που σβήνει ό, τι φωτιά ανάψει αλλά και του κυβερνήτη που μας πλοηγεί κάθε φορά σε νέες υπέροχες διαδρομές . Ακόμα πρωταγωνιστές στην υλοποίηση μαζί μας μια σταθερή και όλο αυξανόμενη ομάδα συνεργατών όλων των ειδικοτήτων που πραγματοποιεί ότι σχεδιάζουμε με γνώση και πολύ μεράκι. 


Περιγράψτε μου την Πολύχρωμη Σπείρα με 3 λέξεις: 
Ποιότητα,  μοναδικά παιχνίδια και σεβασμός  στις ανάγκες του πελάτη. 

 

Δείτε περισσότερα για την Πολύχρωμη Σπείρα εδώ!

 

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ (Ιριάνα & Οδυσσέας)

 

Photos | Danai Issaris

 

Leave a Reply

go to top