Αυτό είναι το πιο πρακτικό καρότσι της αγοράς!

Το θέμα "καρότσι" είναι ίσως το πιο πολυσυζητημένο θέμα ανάμεσα στις μαμάδες! Γιατί ένα εύκολο και βολικό καρότσι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα κάθε μαμάς πραγματικά απολαυστική!

Σε μια χώρα που δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη με ράμπες και σωστά στρωμένα πεζοδρόμια, ένα εύκολο, πρακτικό και ελαφρύ καρότσι, είναι το μοναδικό σας "όπλο" για να μην δυσκολεύεστε στις βόλτες σας!

 

Έκανα εννοείται εκτενή έρευνα και χρησιμοποίησα σχεδόν όλα τα καρότσια που έχουν οι φίλες μου για να μπορέσω να συγκρίνω! Τελικά, κατέληξα πως το τέλειο καρότσι για τα ταξίδια και τις διακοπές σας δεν είναι άλλο από το Blink της Inglesina, και για το λόγο αυτό το φωτογράφισα σε μια βόλτα μας με την Ιριάνα, προκειμένου να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σημαντικές πληροφορίες.

Αρχικά να σας πω ότι είναι ένα καρότσι που μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις βόλτες σας στην πόλη, αλλά και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας καθώς είναι τόσο πρακτικό που μπορείτε να το έχετε παντού μαζί!
Το Blink είναι ελαφρύ, εύκολο στο άνοιγμα και στο κλείσιμο, δροσερό, χρωματιστό!  Στέκεται όρθιο από μόνο του (πάρα πολύ σημαντικό) , χωρίς η κουκούλα και τα υφασμάτινα μέρη να ακουμπούν στο έδαφος με κίνδυνο να λερωθούν και, χάρη στη συμπαγή μορφή του, μεταφέρεται εύκολα. Κινείται πάντα με ευελιξία χάρη στους τροχούς με αμορτισέρ και στο βολικό σύστημα ξεμπλοκαρίσματος των μπροστινών τροχών. Μπορείτε με άλλα λόγια να κάνετε ζιγκ ζαγκ στους δρόμους της Αθήνας!
Το Blink είναι εξοπλισμένο με μία ανακλινόμενη πλάτη σε 4 θέσεις και με ένα μεγάλο κάθισμα με φουσκωτή επένδυση στο οποίο έχει προτεθεί ένα ένθετο με διαπνέον πλέγμα προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή κυκλοφορία του αέρα. Δηλαδή ακόμα και με 40 βαθμούς έξω, το μωράκι σας αναπνέει κανονικά! Η κουκούλα από λύκρα με επεξεργασία UPF 50+ και το μετωπικό σκιάδιο επιτρέπουν επίσης τη μέγιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Απαραίτητο για τη χώρα μας όπου ο ήλιος βρίσκεται στον ουρανό το 80% του έτους!
Και δεν σας είπα το καλύτερο! Βάρος καροτσιού: 5,8 kg! Μαγικό!
Δείτε τα υπέροχα χρώματα του Blink και άλλες χρήσιμες πληροφορίες εδώ

 

Και θυμηθείτε, στις βόλτες σας πρέπει να είστε απολύτως αφοσιωμένες στα μωρά σας. Κλείστε τα κινητά σας, αδειάστε το μυαλό σας και αφοσιωθείτε στον μεγάλο θησαυρό της ζωής σας που κάθεται αναπαυτικά στη θέση του! Όσο απολαμβάνετε εσείς τη βόλτα, άλλο τόσο θα το απολαμβάνει και το μωράκι σας!! 

Καλημέρα... Το συγκεκριμένο καρότσι είναι για μωρό αφού έχει σαραντισει;❤️

Leave a Reply

go to top