Αν είσαι κοριτσομαμά, αυτό το άρθρο πρέπει να το διαβάσεις!

Όσες έχετε κόρες γνωρίζετε καλά πως είναι πολύ σημαντικό αφενός να μαθαίνουμε στις κόρες μας το σώμα τους και τις λειτουργίες του και αφετέρου να τις "μυούμε" στον σωστό καθαρισμό για να τις προστατεύσουμε από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Εγώ από την πρώτη ημέρα που γέννησα την Ιριάνα χρησιμοποιούσα το Babyderm Girl’s Intimate Wash, αυτό το παλό υγρό καθαρισμού της ευαίσθητης περιοχής κοριτσιών που μπορείτε να έχετε από την πρώτη ημέρα της γέννησης μέχρι την πρώτη έμμηνο ρύση.

Η Ιριάνα πλέον ξέρει τη χρήση του και ακόμα και όταν πάει να μείνει στη γιαγιά φτιάχνει το νεσεσέρ της και το συμπεριλαμβάνει πάντα και αυτό!

Eίναι σημαντικό να σας πω ότι το Babyderm Girl’s intimate wash έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να προσφέρει τον απαλό καθημερινό καθαρισμό που έχει ανάγκη η ευαίσθητη περιοχή των κοριτσιών ενώ παράλληλα χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή του με τον πατενταρισμένο ολιγοσακχαρίτη Bioecolia, ενισχύει την τοπική άμυνα έναντι παραγόντων που μπορεί να οδηγήσουν στην εμφάνιση αιδοιίτιδων- αιδοιοκολπίτιδων και ανακουφίζει καθημερινά από ερεθισμούς και φλεγμονές.

Με βάση τα Ω3 και Ω6 απαραίτητα λιπαρά οξέα, πρεβιοτικό παράγοντα bioecolia, εκχυλίσματα βοτάνων (βοράγινο, αγριοτριανταφυλλιά) και βιταμίνες (πανθενόλη), δερματολογικά ελεγμένο- pH 5 φιλικό ως προς τη φυσιολογία της περιοχής και χωρίς parabens ή άλλα συντηρητικά,SLES, σαπούνι & αλλεργιογόνες ουσίες (τεχνητά χρώματα, αρώματα) είναι αυτό που χρειάζεται κάθε κορίτσι σε αυτές τις ηλικίες!

 

 

Leave a Reply

go to top