Η στοματική υγιεινή των παιδιών μας με την υπογραφή της BABYDERM

H στοματική υγιεινή των παιδιών μας αποτελεί ένα πολύ σημαντικό της καθημερινής μας ρουτίνας και ως γονείς οφείλουμε να "εκπαιδεύσουμε" τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία.

Η σειρά καθημερινής στοματικής φροντίδας της Babyderm της Intermed προσφέρει στις μαμάδες ολοκληρωμένες λύσεις για τα δοντάκια των παιδιών τους και έτσι σε αυτό το άρθρο θα σας προτείνω τα αγαπημένα μου προϊόντα για να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες του παιδιού σας.

 

H Babyderm toothpaste  (σε 1000 ppm ή 500 ppm) είναι ειδικά σχεδιασμένη φθοριούχος οδοντόπαστα για την καθημερινή προστασία και την ενδυνάμωση των ευαίσθητων παιδικών δοντιών. Με φθόριο από οργανικά μόρια, για καλύτερη απορρόφηση σε σχέση με αντίστοιχες ανόργανες ενώσεις, προσφέρει αποτελεσματική και μεγάλης διάρκειας προστασία από την τερηδόνα. Η ξυλιτόλη, ένα φυσικό γλυκαντικό, προστατεύει καθημερινά τα δόντια από τα οξέα που προκαλούν τερηδόνα και προλαμβάνει τον σχηματισμό της μικροβιακής πλάκας!  

Τοποθετήστε μια ποσότητα ίση ένα ρεβύθι σε μία μαλακή οδοντόβουρτσα, κατάλληλη για παιδιά και βοηθήστε το παιδί σας να βουρτσίσει τα δόντια του με απαλές κινήσεις. Στη συνέχεια το παιδάκι θα πρέπει να ξεπλύνει την οδοντόπαστα με τη βοήθεια μικρής ποσότητας νερού, πάντα υπό την επίβλεψη ενός ενήλικα, και φυσικά για τη μέγιστη προστασία και φροντίδα των παιδικών δοντιών συνιστάται βούρτσισμα πρωί, μεσημέρι και βράδυ, μετά από τα γεύματα, σε μορφή ρουτίνας.

 

 

 

Το Babyderm teething gel είναι μία ειδικά σχεδιασμένη και ασφαλής γέλη για την ανακούφιση των βρεφικών ούλων από τα συμπτώματα της πρώτης οδοντοφυΐας. Με ένα προσεκτικά επιλεγμένο συνδυασμό φυτικών συστατικών, μαλακώνει και περιποιείται τα πονεμένα ούλα, βοηθώντας το μωρό σας να ανακουφιστεί άμεσα από το αίσθημα δυσφορίας. Εφαρμογή μικρής ποσότητας Babyderm teething gel στα ούλα του μωρού κάνοντας ταυτόχρονα ελαφρύ μασάζ στη περιοχή. Η χρήση μπορεί να επαναληφθεί όσο συχνά υπάρχει ανάγκη!

 

Η Babyderm First Toothpaste είναι εξειδικευμένη μη φθοριούχος οδοντόπαστα για το καθαρισμό και την προστασία των πρώτων βρεφικών και παιδικών δοντιών. Με ειδικά μελετημένη σύνθεση, χωρίς φθόριο, φροντίζει την καλή υγεία των νεογιλών δοντιών εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την υγεία των μόνιμων δοντιών που θα ακολουθήσουν. Οι φυσικές γλυκαντικές ουσίες και η ξυλιτόλη, αναστέλλουν τη δημιουργία οξέων από τα μικρόβια της πλάκας, προστατεύοντας από την τερηδόνα και την πλάκα. Παράλληλα, περιέχει μαλακτικούς παράγοντες για την περιποίηση των ευαίσθητων βρεφικών ούλων.

 

Tο Babyderm Mouthwash, είναι ένα φθοριούχο στοματικό διάλυμα καθημερινής χρήσης, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει κάλυψη των αναγκών της στοματικής κοιλότητας των παιδιών. Περιέχει φθόριο που ενδυναμώνει τα δόντια και λόγω της ειδικής του σύστασης αναστέλλει τη δημιουργία της μικροβιακής πλάκας, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιοχές που δεν φτάνει η οδοντόβουρτσα ενώ παράλληλα περιποιείται τα ευαίσθητα παιδικά ούλα. Τα παιδιά σας θα λατρέψουν την υπέροχη γεύση του που κάνει την καθημερινή περιποίηση του στόματος παιχνίδι!

Αφού το παιδάκι σας πλύνει τα δοντάκια του, θα πρέπει να κάνει στοματόπλυση για 30'' με 10 ml Babyderm Mouthwash που λαμβάνονται με το δοσιμετρικό καπάκι της συσκευασίας, ενώ το προϊόν δεν πρέπει φυσικά να καταποθεί. Ξεπλύνετε το καπάκι μετά τη χρήση και... όνειρα γλυκά!

Και μερικοί κανόνες στοματικής υγιεινής για όλα τα παιδιά:

- Κάνουμε το πλύσιμο των δοντιών μέρος μιας καθημερινής ρουτίνας.

- Εξηγούμε στα παιδιά με εύκολο κατανοητό τρόπο, πώς μαζεύονται τα μικρόβια πάνω στα δοντάκια.

- Επιλέγουμε τα κατάλληλα προϊόντα στοματικής φροντίδας ανάλογα με την ηλικία του παιδιού μας.

- Δίνουμε το καλό παράδειγμα πλένοντας τα δικά μας δόντια με συνέπεια.

- Πάντα πλένουμε τα δόντια μετά το γεύμα και όχι πριν.

- Η πρώτη επίσκεψη στον οδοντίατρο μετά την εμφάνιση του πρώτου παιδικού δοντιού και ιδανικά όχι αργότερα από τα πρώτα γενέθλια. Στη συνέχεια θα πρέπει τα παιδιά 2 φορές τον χρόνο να επισκέπτονται τον παιδοδοντίατρό τους!

 

 

Leave a Reply

go to top