Να πώς θα κερδίσεις 25 ευρώ, κάνοντας shopping στο ΠΛΑΙΣΙΟ!

Σας έχω πολύ ωραία νέα!! Επισκέφθηκα το Πλαίσιο της Κηφισιάς για να πάρω πραγματάκια για τα παιδιά μου και για τα κορίτσια στο γραφείο και έμαθα πως η Mastercard και το ΠΛΑΙΣΙΟ συνεργάζονται και επιβραβεύουν 6.000 τυχερούς κατόχους καρτών Mastercard® που θα επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους, για τις αγορές τους τόσο στα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ, όσο και τηλεφωνικά ή online στο plaisio.gr.

Μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου 2017 πληρώνοντας ανέπαφα με τη Mastercard κάρτα σας σε οποιοδήποτε από τα 22 καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ σε όλη την Ελλάδα ή πραγματοποιώντας τις αγορές σας τηλεφωνικά ή online, μπορεί να είστε ένας από τους 6.000 τυχερούς που μπαίνουν σε διαδικασία αυτοματοποιημένης επιλογής για να κερδίσουν €25 έκπτωση στις επόμενες αγορές τους. Η έκπτωση μπορεί να εξαργυρωθεί σε επόμενες αγορές, την περίοδο 1- 31 Δεκεμβρίου 2017.

Τώρα οι αγορές από το ΠΛΑΙΣΙΟ σας βγάζουν διπλά κερδισμένους, καθώς πραγματοποιώντας τις συναλλαγές σας εύκολα και με ασφάλεια με κάρτα Mastercard, διεκδικείτε μοναδική έκπτωση στις επόμενες αγορές σας! 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της Mastercard στο Facebook

Εγώ πάντως για κάτι στυλό πήγα και έφυγα με τέσσερις σακούλες πράγματα!!!

 


Photos by Danai Issaris

Leave a Reply

go to top