Και κάπως έτσι ανακάλυψα το μυστικό της ολικής αντιγήρανσης!

Το μυστικό της ολικής αντιγήρανσης φαίνεται πως βρίσκεται στη νέα σειρά Nuxuriance® Ultra της NUXE, μια ultra καινοτόμος, ultra αποτελεσματική, ultra αισθησιακή σειρά που αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια γήρανσης!

Και όταν λέω όλα, εννοώ όλα!

  • Βαθιές ρυτίδες
  • Χαλάρωση οβάλ
  • Απώλεια πυκνότητας 
  • Απώλεια λάμψης και ομοιόμορφου χρωματικού τόνου.

 

 

H Nuxe, πρωτοπόρος στην αντιγήρανση, αποκαλύπτει μια ακόμα επανάσταση: τη Nuxuriance® Ultra.  Την πρώτη σειρά ολικής αντιγήρανσης, με εκατομμύρια νέας γενιάς φυτικά σύμπλοκα που προκύπτουν με τον εγκλεισμό ενεργών μορίων από άνθος κρόκου σε φυτικά κύτταρα μπουκαμβίλιας!

 

Με το πέρασμα των χρόνων τα σημάδια γήρανσης γίνονται όλο και πιο ορατά: βαθιές ρυτίδες, χαλάρωση, απώλεια πυκνότητας, απώλεια λάμψης και άλλα. Τα εργαστήρια της NUXE επέλεξαν μια καινοτόμο τεχνολογία προκειμένου να ενισχύσουν την ικανότητα της ώριμης επιδερμίδας να αναγεννάται.

 

Σε αντίθεση με τα «κλασσικά» φυτικά κύτταρα, τα οποία απομονώνονται από ένα μόνο φυτό, τα φυτικά κύτταρα στη Nuxuriance Ultra είναι αποτέλεσμα μιας τεχνολογικής καινοτομίας: εγκλεισμός δραστικών μορίων από άνθος Κρόκου σε κύτταρο Μπουκαμβίλιας προκειμένου να σχηματιστεί ένα «εξυπνο» δραστικό φυτικό σύμπλοκο με στοχευμένη και συνεχή δράση.

Τα σύμπλοκα αυτά προκύπτουν με επεξεργασία των δυο συστατικών τους (Κρόκος και Μπουκαμβίλια) σε πολύ συγκεκριμένες εργαστηριακές συνθήκες για 12 έως 48 ώρες.

Αυτός ο εγκλεισμός στο φυτικό κύτταρο Μπουκαμβίλιας, βοηθά στην αύξηση της αποτελεσματικότητας  που έχει το άνθος του Κρόκου.

Πατενταρισμένη καινοτομία των εργαστηρίων της NUXE(3)

Πατενταρισμένη καινοτομία των εργαστηρίων της NUXE(3)

Δραστικό εκχύλισμα από το πολύτιμο άνθος του Κρόκου (Crocus Sativus)

 

Το άνθος του κρόκου, είναι ένα από τα ακριβότερα άνθη του κόσμου. Τα άνθη που χρησιμοποιούνται από τη NUXE προέρχονται από την Ινδία, συλλέγονται προσεκτικά, ξηραίνονται, στη συνέχεια υφίστανται maceration και εκχυλίζονται προκειμένου να απομονωθούν  τα δραστικά τους συστατικά πολυσακχαρίτες και πολυφαινόλες. Τα εργαστήρια της NUXE έχουν αποδείξει τη συμβολή του δραστικού εκχυλίσματος του κρόκου στην ανανέωση των κυττάρων. 

 

 

 

 

 

Στο δέρμα υπάρχουν δυο βασικά είδη κυττάρων: κερατινοκύτταρα (επιδερμίδα) και ινοβλάστες (χόριο)

Tα φυτικά σύμπλοκα Κρόκου και Μπουκαμβίλιας επιταχύνουν τον πολλαπλασιασμό των κερατονοκυττάρων στη βασική στιβάδα κατά 35%. 

 

Η δράση του Κρόκου και της Μπουκαμβίλιας  ενισχύεται και από ένα ακόμα μίγμα δραστικών συστατικών- που περιέχει θαλάσσια φύκη, πολυσακχαρίτες, κύτταρα κακάο και υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους- το οποίο ενισχύει τις βασικές δράσεις των ινοβλαστών: πολλαπλασιασμός, σύνθεση κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος και ενίσχυση του υποστηρικτικού πλέγματος της επιδερμίδας.  Ο πολλαπλασιασμός των ινοβλαστών ενισχύεται κατά+25%*.

 

 

Το αποτέλεσμα;

Οι ρυτίδες φαίνονται να γεμίζουν 92%.

Η επιδερμίδα φαίνεται ανανεωμένη 78%.

Αποκαθίσταται η φυσική λάμψη της επιδερμίδας  92%.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου φαίνονται ανορθωμένα 78%.

Το οβάλ του προσώπου φαίνεται να επανασχηματίζεται 77%.

Σε 28 ημέρες.

 

Ανακλώντας την αισθησιακή υπογραφή της NUXE, οι μοναδικές απολαυστικές υφές των προϊόντων ικανοποίησαν το 100% των γυναικών που τα δοκίμασαν ενώ το 91% αυτών λάτρεψαν το γλυκό εθιστικό άρωμα της σειράς − που είναι ένας αρμονικός συνδυασμός άνθους πορτοκαλιάς και βατόμουρου σε μια woody-musky βάση .

 

Η σειρά περιλαμβάνει 5 προϊόντα καθημερινής περιποίησης και 1 μάσκα για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα. Δοκιμάστε τα και περιμένω εντυπώσεις!

 

 

 

Leave a Reply

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
go to top