Η απάντηση στο γιατί επενδύω σε εργαλεία styling ghd...

Έχει γεμίσει το inbox μου από την ημέρα που ανέβασα screenshot ότι αγόρασα το ghd helios και είδατε ότι ένα σεσουάρ κοστίζει 169 ευρώ.

 

Οι μισές, που γνωρίζετε την ghd με ρωτούσατε για το helios, για τα χρώματά του (κυκλοφορεί σε 4 φανταστικές αποχρώσεις), την απόδοσή του και κάποια styling tips. 

Οι άλλες μισές, απορούσατε με την τιμή του και για το λόγο αυτό, αποφάσισα να σας γράψω αυτό το άρθρο για να απαντήσω στο γιατί επιλέγω να επενδύσω στα εργαλεία styling ghd χωρίς να θεωρώ το κόστος τους αποτρεπτικό παράγοντα.

 

Τα εργαλεία styling ghd ναι, έχουν κόστος πάνω από τον μέσο όρο της κατηγορίας, όμως έχουν δύο πλεονεκτήματα που τα καθιστούν τα απόλυτα dreamy προϊόντα:

1. Τα αγοράζεις και τα έχεις για μια ζωή. Έχουν περάσει τόσες χιλιάδες crash tests που πραγματικά και 100 φορές να σου πέσει κάτω η πρέσα δεν παθαίνει τίποτα!

2. Οι επιστήμονες στα κεντρικά της ghd κάνουν τόσα χρόνια έρευνας πριν παρουσιάσουν ένα νέο εργαλείο styling που υπόσχονται πως όλα τα εργαλεία ghd όχι μόνο δεν καταστρέφουν τα μαλλιά, αλλά αντιθέτως τα προστατεύουν. Τα εργαλεία styling ghd έχουν "κλειδωμένη" τη θερμοκρασία στους 185 βαθμούς. Έπειτα από χρόνια ερευνών, οι ερευνητές της ghd κατέληξαν πως αυτή είναη η ιδανική θερμοκρασία για το styling καθώς οτιδήποτε παραπάνω μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες βλάβες στα μαλλιά σας. Επομένως μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε άφοβα για πάντα!

 

H πρώτη μου επαφή με το brand ήταν με το ghd platinum+ που πλέον δεν ζω χωρίς αυτό και στην πορεία εξοπλίστηκα με όλη τη σειρά σχεδόν της ghd από το oracle μέχρι και την απλή βούρτσα!

Για το Helios συγκεκριμένα να σας αναφέρω ότι χαρίζει πραγματικά άψογο, λείο αποτέλεσμα στο στέγνωμα σε χρόνο-ρεκόρ, διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία Aeroprecis, που διοχετεύει τη ροή αέρα μέσω του μοτέρ με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χωρίς ψήκτρες, δημιουργώντας ισχυρή ροή αέρα με ταχύτητα 120 χλμ/ώρα, το ειδικό καμπυλωτό στόμιο εστιάζει τη ροή αέρα για ακρίβεια στο styling, χαρίζοντας 3x περισσότερη ευθυγράμμιση των μαλλιών, έχει ελαφρύ, εργονομικό σχεδιασμό και πρωτοποριακή τεχνολογία για το θόρυβο, που παρέχει χαμηλά επίπεδα θορύβου. Επομένως, καταλαβαίνετε ότι δεν μπορεί να μπει σε σύγκριση με απλά σεσουάρ του εμπορίου...

Να λοιπόν γιατί επιλέγω να επενδύσω στην ghd. Γιατί τα μαλλιά μας είναι αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής μας αλλά και της αυτοπεποίθησής μας και οφείλουμε να τους φερόμαστε με φροντίδα και αγάπη!

 

ΥΓ: Ανέσυρα και μία φωτογραφία από το ταξίδι μας στην Αγγλία με την ghd! Εκεί όπου αγάπησα ακόμα περισσότερο το brand γιατί διαπίστωσα και από κοντά το πόσο πολύ σπουδαία έρευνα πραγματοποιείται πριν φτάσει στα χέρια μας ένα νέο εργαλείο styling! Δείτε εδώ περισσότερα!

Leave a Reply

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
go to top