Για τους φίλους στη Θεσσαλονίκη!

Copy of ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ WIND

Με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», την Κυριακή 6 Απριλίου, πρόκειται να αποτελέσει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, με ιστορικές, πολιτιστικές και τουριστικές προεκτάσεις.


Η WIND, Επίσημος χορηγός της Διοργάνωσης, ονομαστικός χορηγός των 5 και 10χλμ και Πάροχος Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης, τρέχει με την ομάδα της WIND Running Team για καλό σκοπό, συνδυάζοντας για μια ακόμα φορά τον αθλητισμό με την κοινωνική αλληλεγγύη.

Περισσότεροι από 1000 εργαζόμενοι, συνεργάτες και φίλοι της εταιρείας, θα λάβουν μέρος στον αγώνα, στηρίζοντας παράλληλα δύο κοινωνικούς φορείς, τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων  & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες «Η ΑΜΥΜΩΝΗ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»  και τον φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ» για την φροντίδα των καρκινοπαθών παιδιών της Θεσσαλονίκης. Μαζί και ο Ολυμπιονίκης TAEKWONDO Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η δημοσιογράφος Βίκυ Χατζηβασιλείου, η παρουσιάστρια Τζένη Μπαλατσινού, η δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου και πολλοί άλλοι θα τιμήσουν  με την παρουσία τους τον Μαραθώνιο!

Παράλληλα, τα καταστήματα WIND στη Θεσσαλονίκη «τρέχουν» με αποκλειστικές προσφορές.


 

Leave a Reply

go to top