Σεμινάριο για Οριεντάλ! Μήπως σε αφορά;

the ancient wisdom of Oriental Dance_Sara Toscano

O χορός Οριετντάλ είναι μια εκφραστική μορφή χορού με κινήσεις πλούσιες σε συμβολισμό και παράδοση. Το σεμινάριο αυτό εξερευνά την μεγάλη ποικιλία των κινήσεών του χορού καθώς και το πλαίσιο, το νόημα, την λειτουργία και τα ωφέλη του. Ασχολείται με τις ιεροτελεστίες, τις ασκήσεις για την εγκυμοσύνη και τις τεχνικές για χαλάρωση και καταπολέμιση του άγχους επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να βυθιστούν στην ομορφιά και την δύναμη του χορού.

Το σεμινάριο είναι κατάλληλο για άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και, βασικό (!!) δεν απαιτείται κάποια προηγούμενη εμπειρία.

SaraToscano_D3

Ημερομηνίες: 28 και 29 Απριλίου
Ώρες: 19:00-21:00
Κόστος: 20 €
Γλώσσα: Αγγλικά
Μέρος: Ευπατριδών 3, 11854 (200 μέτρα από το μετρό Κεραμεικός)
Πληροφορίες και Κρατήσεις: 2103412689  Μπείτε εδώ και εδώ!

SaraToscano_D2

Λίγα Λόγια για την Καθηγήτρια

Η Σάρα Τοσκάνο είναι πιστοποιημένη δασκάλα χορού (World Dance teacher) με εξειδίκευση στους χορούς της Μέσης Ανατολής από το Ίδρυμα Τεχνών του Rotterdam της Ολλανδίας (Stichting Kunst van Rotterdam).Παράλληλα με τον Ανατολίτικο χορό, έχει μελετήσει παραδοσιακούς, τελετουργικούς και φολκλόρ χορούς.  Έχει εκπαιδευτεί στο σύστημα ανάλυσης της κίνησης του Laban (υπότροφος της μελέτης Discover Your Personal Movement, στο Πολωνικό Χοροθέατρο, στην Poznan), στην τεχνική Alexander και στο Body Weather. Έχει ταξιδέψει στην Ισπανία, στο Μαρόκο, στην Τουρκία, στα Βαλκάνια και στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής εξερευνώντας διαφορετικά είδη χορού και παραδόσεων, και σήμερα μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Ελλάδα. Ως δασκάλα χορού, η Σάρα έχει δουλέψει σε αναγνωρισμένες σχολές χορού όπως στη Staluse Pera Balletschool στο Rotterdam, στο Lak Theater (στο Πανεπιστήμιο του Leiden),  στη σχολή χορού EDAK  και στην σχολή σύχρονου χορού Fórum Dança στη Λισσαβώνα.

SaraToscano_D1

Leave a Reply

go to top