Επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο ... γεμάτο ποπ κορν!

Το 3ο κεφάλαιο του «Revenge» έρχεται στο FOX Life με ακόμα περισσότερη δράση, δράμα και ανατροπές με φόντο τα πανέμορφα Hamptons την Πέμπτη 19/12 στις 21:50! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί με τόσες σειρές που βλέπουμε η κλασική ερώτηση είναι "ρε συ βλέπεις καμία καλή;". Προσωπικά μετά το Homeland θεωρώ πως το Revenge έχει αυτό το κάτι που ψάχνουμε και σας προτείνω να του ρίξετε μια ματιά παραπάνω και γιατί όχι, να κολλήσετε!

JOSH BOWMAN, EMILY VANCAMP

Σας μεταφέρω το δελτίο τύπου που πήρα γιατί αν περιμένατε από εμένα ονόματα και λεπτομέρειες το κείμενο θα ήταν κάπως έτσι: "μια ξανθιά, μια μελαχρινή και ένας τύπος που δεν θυμάμαι το όνομά του, εκδικούνται έναν άλλο τύπο που όμως πιο πριν είχε κάνει κάτι κακό που πρέπει να ήταν στο επεισόδιο που έχασα". Οπότε ας δούμε τι πραγματικά συμβαίνει στο Revenge:

GABRIEL MANN"Η Emily Thorne (Emily VanCamp) εμφανίστηκε στα Hamptons πριν από λίγα καλοκαίρια και από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε εκεί, οι εξελίξεις στο πολυτελές θέρετρο ήταν ραγδαίες. Στο πλαίσιο της κάλυψής της, αποτέλεσε το «κορίτσι-της-διπλανής-πόρτας», κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων. Όμως η Emily είναι το άκρως αντίθετο! Χρησιμοποιώντας ψεύτικη ταυτότητα, όλες οι κινήσεις της είναι βασισμένες σε ένα λεπτομερές σχέδιο ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. Η Victoria Grayson (Madeleine Stowe) χαρακτηριζόμενη και ως «βασίλισσα» των Hamptons, έχει ένα σκοτεινό μυστικό, σχετικό με τα γεγονότα που κατέστρεψαν τη ζωή της Emily ενώ ο Daniel Grayson (Josh Bowman) γιος της Victoria, δεν θα μπορέσει να αντισταθεί στη γοητεία της Emily. Στο συναισθηματικά φορτισμένο finale του 2ου κύκλου, είδαμε ένα τραγικό θάνατο που επηρέασε όλη την κοινότητα των Hamptons κάνοντας την Emily να δει καθαρά την αλήθεια και να αναθεωρήσει το σχέδιό της. Στην πρεμιέρα του 3ου κύκλου, η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά, με τη δίψα της Emily για εκδίκηση να ανανεώνεται. Μία κλεφτή ματιά στο μέλλον, μας αποκαλύπτει πως ο γάμος του αιώνα, μπορεί να αποτελέσει την αρχή της καταστροφής για την Emily"

EMILY VANCAMP, MADELEINE STOWE CHRISTA B. ALLEN

Βάλτε ποπ κορν και φύγαμε! Πρεμιέρα Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου @ 21.50.

Enjoy!

image002 FOXLIFE_Logo

Leave a Reply

go to top