Γιατί κάποιοι σκέφτονται από τώρα το καλοκαίρι.

Μπορεί έξω να χιονίζει (στην Πάρνηθα το έχει στρώσει) όμως όταν σκάει στο mail σου η νέα συλλογή RAY-BAN Άνοιξη- Καλοκαίρι 2014, συνειδητοποιείς πως όσο κι αν σου αρέσει το σκι, το τζάκι, ο ζεστός καφές, αυτό που πραγματικά θέλεις είναι να βρεθείς μαυρισμένος και χαλαρός σε μια παραλία με άμμο.


Τα πρώτα Rayban κυκλοφόρησαν το 1937 και ειλικρινά θα έδινα όσο όσο για να βρω ένα ζευγάρι Aviator από τα ένδοξα 40s. Για τους περισσότερους τα Rayban είναι κάτι σαν κλασικό αντικείμενο λατρείας, ένα από τα λίγα fashion items που δεν σε χαλάει καθόλου να τα φοράνε κι άλλοι. Γιατί πολύ απλά, η σχέση που έχεις με τα δικά σου είναι μοναδική. Τα σχέδια του καλοκαιριού που έρχεται είναι  εμπνευσμένα και εντυπωσιακά. Έχουν νέα σχέδια, νέα χρώματα, ενισχυμένα με νέα τεχνολογικά εξελιγμένα υλικά. Μια συλλογή σχεδιασμένη για τους νεότερους και τους cool!

Το θρυλικό Wayfarer της Ray-Ban ανακαλύπτεται εκ νέου για τους κατοίκους των πόλεων που κυνηγούν τις τάσεις, και μετατρέπεται σε ένα cool αξεσουάρ που δεν γνωρίζει εποχές. Παρά το ότι αποκαλείται «camouflage», το νέο Ray-Ban Wayfarer Camouflageείναι το ιδανικό μοντέλο για όσους θέλουν να τους προσέχουν λόγω του στιλ τους. Το μπροστινό μέρος από ματ acetate φαίνεταικλασικό, αλλά αν γυρίσετε το κεφάλι σας στο πλάι θα ανακαλύψετε τους εκπληκτικούς βραχίονες, καλυμμένους με το αποκλειστικό ύφασμα camouflage. Το εσωτερικό των βραχιόνων είναι στο ίδιο χρώμα με το μπροστινό μέρος, και το άκρο τους φέρει το λογότυποUrban Camouflage. Χάρη σε μια ειδική επεξεργασία, το ύφασμα είναι ανθεκτικό στο νερό και στην εφίδρωση.


RB 2140 6066_58 RB 2140 6065 RB 2140 6064_71 RB 2140 6063 RB 2140 6062_85 RB 2140 6061_40

Η mini συλλογή Urban Camouflage διατίθεται σε 6 διαφορετικά χρώματα. Μπλε μπροστινό μέρος με μπλε-γαλάζιους-πράσινους βραχίονες camouflage και γκρι γυάλινους φακούς καθρέπτες. Χακί μπροστινό μέρος με πράσινους-κόκκινους-καφέ βραχίονεςcamouflage και καφέ κρυστάλλινους ντεγκραντέ φακούς. Μπεζ μπροστινό μέρος με γκρι-καφέ-κίτρινους βραχίονες camouflage και καφέ γυάλινους φακούς. Μωβ μπροστινό μέρος με γκρι-βιολετί-μπλε βραχίονες camouflage και γκρι κρυστάλλινους ντεγκραντέ φακούς. Μαύρο μπροστινό μέρος με γκρι-μπεζ-μπλε βραχίονες camouflage και πράσινους κρυστάλλινους φακούς. Μαύρο μπροστινό μέρος με μαύρους-ανοιχτούς πράσινους και σκούρους πράσινους βραχίονες camouflage και πράσινους πολωτικούς φακούς. Και για όλες τις εκδόσεις, μια ειδική, κόκκινη συσκευασία.

 
Leave a Reply

go to top