Μπήκε η άνοιξη! Ποιες συνήθειες πρέπει να αλλάξεις για να τη ζήσεις ανάλαφρα!

flair spring

Όταν γράφεις στο ημερολόγιό σου, στην ατζέντα σου ή τέλος πάντων στο κινητό σου βλέπεις ότι είναι Μάρτιος, κατευθείαν δεν σκέφτεσαι λουλούδια, Πάσχα, ε και λίγο θάλασσα; Παραδέξου το κι εγώ το ίδιο κάνω!

Λες Μάρτιος είναι, τα Χριστούγεννα είναι μήνες πριν και πλέον κοιτάς μπροστά προς καλοκαίρι πλευρά! Η άνοιξη είναι περίοδος αλλαγών γιατί κυρίως αλλάζει η διάθεσή μας. Και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Φέτος την άνοιξη λοιπόν, θα πρέπει να αλλάξουμε κι άλλα πράγματα ώστε το καλοκαίρι να μας βρει ήρεμους, ισορροπημένους και ανάλαφρους!

Τι θα έλεγες να σκεφτείς ποια είναι η πιο "κακή" σου συνήθεια. Προσωπικά εγώ στο νούμερο ένα της λίστας μου βάζω τον πανικό. Παθαίνω κρίσεις πανικού χωρίς λόγο, μαθαίνω ένα νέο που δεν μπορώ να διαχειριστώ και πανικοβάλλομαι, αγχώνομαι, φέρνω την καταστροφή και αισθάνομαι λες και βρίσκομαι μπροστά από μια θάλασσα προβλημάτων και ανησυχιών. Φέτος το πήρα απόφαση, θα είναι για μένα το "spring project". Κάθε φορά που θα αγχώνομαι θα σκέφτομαι πως είναι η ανοιξιάτικη απόφασή μου να το αλλάξω και θα ηρεμώ. Βρες κι εσύ το στοιχείο του χαρακτήρα σου που σε "χαλάει" και πάλεψέ το!

IMG_4097

 

Και τώρα πάμε στα πιο δύσκολα! Δίαιτα, γυμναστήριο, υγιεινή διατροφή, να κόψεις τα αναψυκτικά, να αρχίσεις περπάτημα... Τι από όλα αυτά υποσχέθηκες στον εαυτό σου δέκα φορές και δεν το έκανες ποτέ; Πολλά ε; Κι εγώ! Ο Μάρτιος δεν χαρίζεται και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνουμε κίνηση!

flair run

Τέλος, η άνοιξη απαιτεί αλλαγές στο look μας. Βάλε στην άκρη τα γκρι, τα μαύρα, τα μουντά και πέσε με τα μούτρα στα floral, στα παστέλ, στα χρώματα! Άσε στην άκρη τις ντροπές και φόρεσε ό,τι σε κάνει να χαμογελάς! Να αισθάνεσαι όμορφη, αισιόδοξη, ανάλαφρη!

flair floral

flair floral1

Η άνοιξη είναι κάτι σαν πρωτοχρονιά, φέρνει μια νέα εποχή, φέρνει αλλαγές και ανακατατάξεις.. Βάλε πρόγραμμα, πάρε αποφάσεις και ζήσε τη ζωή σου ανάλαφρα. Γιατί μόνο τότε ζεις όμορφα...

flair spring3

#flair

#flair_it_up

#spring_is_here

Leave a Reply

go to top