Μονόπετρο με χρώμα;;; #Manolia'sArt #Contest

Ο διαγωνισμός έληξε. Νικήτριες είναι οι, Άννα Αλεξάνδρου, Αρετή Σκλάβου, Άννα Ρούσου, Αντιγόνη Σκυλάκη, Καρολίνα Καπατσέλη. Μετά το πέρας δυο ημερών και εφόσον δεν έχετε επικοινωνήσει μαζί μας το δώρο θα δίνεται στους επόμενους επιλαχόντες!


___________________________________________________________________________


Η λέξη που την χαρακτηρίζει είναι ο ενθουσιασμός, όπως έχει πει σε παλαιότερη της συνέντευξη! Και πώς να μην είναι η λέξη της αφού είναι ένα νέο και δημιουργικό κορίτσι και φτιάχνει απίθανα πρωτότυπα και  vintage κοσμήματα που ξεχωρίζουν!


Θεωρεί ότι το βασικό λάθος που κάνουν οι Ελληνίδες είναι ότι προσπαθούν να ακολουθούν πάντα τη μόδα, χωρίς να σκέφτονται ότι η κάθεμία έχει το δικό της στυλ! Άλλωστε για εκείνη μότο είναι αυτό που έλεγε η Chanel "Η μόδα ξεθωριάζει, μόνο το στυλ παραμένει  το ίδιο".


Yes I do Manolias 2015 contest 1


Yes I do Manolias 2015 contest 9


Tα κοσμήματα της Manolia's Art είναι μοναδικά γιατί μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα στυλ  ντυσίματος επίσημο ημι- επίσημο, ανεπίσημο και κυρίως αισθάνεσαι φορώντας τα άνετα!


Πολλά από τα κοσμήματα της είναι φτιαγμένα από ασήμι 925 επίχρυσο συνδυασμένο με  ημι-πολύτιμους λίθους. Από τη νέα συλλογή της Manolias Art ξεχωρίσαμε τα μονόπετρα  με χρώμα γιατί είναι διαφορετικά και ξεχωριστά για εκείνη που δεν θέλει το κλασικό μονόπετρο στο χέρι της!


Yes I do Manolias 2015 contest 2


Yes I do Manolias 2015 contest 8


Σκεφθήκαμε λοιπόν όλους εσάς κυρίως (αγόρια σε εσάς απευθυνόμαστε) που θέλετε να κάνετε ένα δώρο στην καλή σας ή ακόμα και να της κάνετε την ΠΡΟΤΑΣΗ, να σας χαρίσουμε πέντε υπέροχα μονόπετρα με χρώμα, από ασήμι 925 επίχρυσο! Δεν έχετε παρά να κάνετε share το άρθρο και να μας αφήσετε το ονοματεπώνυμό σας ως σχόλιο στο συγκεκριμένο άρθρο.


Yes I do Manolias 2015 contest 3


Yes I do Manolias 2015 contest 7


Ο διαγωνισμός ισχύει από 14/01/2015 έως και 27/01/2015. Η ανακοίνωση των πέντε νικητών θα γίνει στις 29/01/2015. Για τους νικητές εκτός Αθηνών το δώρο θα αποστέλλεται με έξοδα του παραλήπτη. Μετά το πέρας 2 ημερών και εφόσον οι νικητές δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας τα δώρα θα δίνονται στους επόμενους επιλαχόντες!


Yes I do Manolias 2015 contest 6


Yes I do Manolias 2015 contest 5


Για περισσότερα κοσμήματα από τη Manolia's art μπείτε εδώ   και εδώ 


Από την Αργυρώ Γιακούμα


Leave a Reply

go to top