Γάμος&Vans: μία new age ιστορία αγάπης!

Με αφορμή την επίσκεψή μου προχθες, 17 Μάρτη, στο Nixon για να δω την ιστορία των vans και να νιώσω την κουλτούρα των πολυαγαπημένων slip ons, και βλέποντας τα λευκά και τα ασπρόμαυρα iconin παπούτσια μπροστά μου, από επαγγελματική διαστροφή τα ταίριαξα με νυφικό και κουστούμι!


yes i do gr vans 9


Και γιατί όχι; Ένα new age ζευγάρι που παντρεύεται στα μέσα της δεκαετίας των 20 ή και αργότερα γιατί η πραγματική ηλικία είναι μέσα μας, κάθε άλλο παρά στημένο gala ετοιμάζεται να κάνει για να γιορτάσει το γάμο του. Τα μοκασίνια και τα  τακούνια με την κόκκινη σόλα, φαντάζουν ενδεχομένως έξω από την κουλτούρα σας, και το ότι παντρεύεστε με παπά και με κουμπάρο δεν σημαίνει πως πρέπει να χάσετε σε τίποτα από το προσωπικό σας στυλ.


Bride to be , ακόμη  και αν βάλετε το τακούνι, στο χώρο του πάρτι μπορεί να σας περιμένει ένα ωραιότατο wedding vans ζευγάρι για να σας συνοδεύσει στον ασταμάτητο χορό που ετοιμάζεστε να ρίξετε!


yes i do gr vans 3. jpg

Φυσικά είναι η τέλεια ιδέα για την κολλητή σας που παντρεύεται το να της ετοιμάσετε και να της δώσετε προ γάμου το πιο τέλειο wedding vans ζευγάρι!

yes i do gr vans 1

yes i do gr vans 5. jpg

Αν ο γάμος γίνει καλοκαίρι, και δη σε νησί, τότε φορέστε κατευθείαν  τα αγαπημένα σας vans τα οποία φροντίστε να δώσετε σε κάποιον που το χέρι του πιάνει προκειμένου να σας τα προσωποποιήσει και όσο τα φοράτε έκτοτε να θυμάστε πάντα τη μέρα του γάμου σας.

yes i do gr vans 2. jpg

yes i do gr vans 6

Γαμπρέ εσύ μπορείς να το πας ένα βήμα παραπέρα και να έχεις έτοιμα bestman’s vans για τους κολλητούς σου φίλους, τα οποία στο σύνολο του κουστουμιού που θα φορούν δεν  θα έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από καλογυαλισμένα λουστρίνια γνωστών οίκων.

yes i do gr vans 4. jpg

Και μια ιστορία αγάπης μπορεί πάντα να ξεκινήσει από ένα «γοβάκι» αυτό της Σταχτοπούτας, μπορείτε να της κάνετε μία διαφορετική πρόταση γάμου με γοβάκι ένα vans ζωγραφισμένο στο χέρι που της λέτε να γίνει η πρίγκιπισσα σας! Ρομαντικό πολύ, συμφωνώ, αλλά σε ποιον δεν αρέσουν τα παραμύθια;

ΥΓ: Εμείς πάντως έχουμε τα δικά μας Yes I Do Vans! Ρίξε μια ματιά εδώIMG_9315-1024x682

Από τη Νεφέλη Βιτζηλαίου

Leave a Reply

go to top