“Φυλακισμένη στο σπίτι”!

 

ARN_5730

Αν υπήρχε μια φυλακή, τόσο άνετη και cosy όσο το σπίτι μας, θα δεχόμουν να μείνω ισόβια! Έχεις κι εσύ αυτό το φανταστικό feeling, την ώρα που βάζεις τα κλειδιά στην πόρτα; Τη στιγμή που αφήνεις την βαριά τσάντα σου στην άκρη και ενώ με το ένα πόδι βγάζεις το παπούτσι του άλλου ποδιού, έχεις ήδη πιάσει το Homesies που θα βάλεις στο επόμενο λεπτό; Εγώ προσωπικά όταν μπαίνω σπίτι κάνω κινήσεις like a robot. Όλα οργανωμένα, όλα στάνταρ, όλα γρήγορα και αποτελεσματικά!

K_P_2446

Αν με δεις από μια μικρή κάμερα, μάλλον θα γελάσεις. Δεν χρειάζομαι πάνω από 60 δευτερόλεπτα για να μεταμορφωθώ σε σπιτόγατα και να κάθομαι ήδη, βολεμένη στον καναπέ μου.

K_P_2450

Στην περίπτωση που δεν έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα Homesies, άκουσέ με και ζήσε την εμπειρία. Ολόσωμη χαλάρωση σε fashion “συσκευασία” για τις στυλάτες σπιτόγατες αυτού του κόσμου!

 

Θες να μάθεις περισσότερα; Μπες εδώ!

Yes I Do Tip: διάλεξε σχέδιο και χρώμα που να φοριέται και στις καθημερινές σου βόλτες, όπως το navy που επέλεξα εγώ! Έτσι όλη μέρα θα απολαμβάνεις αυτή τη μοναδική αισθηση άνεσης και θα είσαι και εξαιρετικά stylish!

Wearing: Homesies

Necklace: Πριγκιπώ

Bracelets: Apriati

Photoshooting by Arte Cinematica

Hairstylist: Στέλλα Βασιλοπούλου

Make Up Artist: Όλγα Καραγιαννάκη

Leave a Reply

go to top