Ένα συλλεκτικό βραχιόλι για... "συλλεκτικό" σκοπό!

Τι ωραία να διαβάζεις όμορφες συνέργειες!Εγώ με κάτι τέτοια κινητοποιούμαι να δράσω και να δω πώς μπορώ να συνεισφέρω.

Η Folli Follie λοιπόν, και το μη κερδοσκοπικό σωματείο υποστήριξης ατόμων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα I LIVE FOR ME, παρουσίασαν ένα συλλεκτικό βραχιόλι, εμπνευσμένο από το λογότυπο του σωματείου, την πεταλούδα.  Η πρέσβειρα καλής θελήσεως Τόνια Σωτηροπούλου υποδέχτηκε μαζί με τη Folli Follie και το I LIVE FOR ME τους καλεσμένους και κάλεσε τον κάθε ένα ξεχωριστά να αγκαλιάσει με τον τρόπο του αυτή την πρωτοβουλία.

 

Ο Dr. Νικόλαος Μεταξωτός MD, PhD, Πρόεδρος του I LIVE FOR ME, δήλωσε: «Στόχος του σωματείου είναι η υποστήριξη ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο και χρόνια νοσήματα, μέσω της διαχείρισης των επιπτώσεων της ασθένειας στην καθημερινότητά τους, με τη βοήθεια μίας ομάδας ειδικών από το χώρο της υγείας και της ομορφιάς, αλλά και η πραγματοποίηση δράσεων ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση του κοινού στο κρίσιμο ζήτημα της πρόληψης»
Η Αφροδίτη Πηγή, Διευθύντρια Επικοινωνίας του Ομίλου Folli Follie, σημείωσε ότι «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που στηρίζουμε με έναν πολύ μοντέρνο και δημιουργικό τρόπο τους σκοπούς του σωματείου. Δημιουργήσαμε ένα μοναδικό συλλεκτικό βραχιόλι, με στόχο να γίνει σύμβολο στον αγώνα κατά του καρκίνου».
Η γνωστή ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου είπε «Είναι τιμή μου και νιώθω υποχρέωση μου να συμβάλλω σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, όχι μόνο με την ιδιότητά μου ως ηθοποιός, που εκτίθεται στα Μέσα, αλλά και ως συνάνθρωπος, που θέλει να προσφέρει όπου χρειάζεται».
Το συλλεκτικό βραχιόλι I LIVE FOR ME της Folli Follie συνδυάζει τους nude τόνους με το χαρακτηριστικό ροζ χρυσό του brand και θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές Δεκεμβρίου. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για να ενισχύσουν τους σκοπούς του μη κερδοσκοπικού σωματείου I LIVE FOR ME για την υποστήριξη ανθρώπων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα.

8 6 3 2 1 9
Αναζητήστε το συλλεκτικό βραχιόλι σε όλα τα σημεία πώλησης Folli Follie και στο e-shop  www.follifollie.com και ανακαλύψτε το ιδανικό δώρο για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα φετινά Χριστούγεννα. Ένα βραχιόλι που θα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ και πάντα θα συμβολίζει την ανεξάντλητη δύναμη του ανθρώπου και την αέναη δυνατότητά του να μεταμορφώνεται και να μεταμορφώνει τις συνθήκες γύρω του, ακόμα και τις πιο δύσκολες.

3
Τιμή: 40€

4

Leave a Reply

go to top