Η ζωή ανάλαφρα!

DSC_1304

Πιστεύω πως το παν είναι το πώς αντιμετωπίζεις την κάθε σου μέρα. Από το πρωί.

Είναι στο χέρι σου να ξυπνήσεις και να πεις “θα πάνε όλα καλά” και επίσης στο δικό σου χέρι να σηκωθείς με νεύρα και να είσαι ετοιμοπόλεμος ακόμα και με τον οδηγό που θα μπει μπροστά σου στο φανάρι. Προσωπικά τον τελευταίο καιρό έχω καταφέρει να διατηρώ τον εαυτό μου σε ζεν και να προσπαθώ να βρίσκω μικρές χαρές σε πράγματα που συμβαίνουν δίπλα μου. Κλείσε τα μάτια σου και άκου τα κλειδιά που ξεκλειδώνουν την πόρτα όταν μπαίνει στο σπίτι σου το αγόρι σου, η γυναίκα σου, η κολλητή σου και συγκάτοικός σου… Δες τη ζωή σου απέξω. Δες τις μικρές παραμυθένιες φυσαλλίδες που πετάνε γύρω σου!

photo by Charolidou Alexandra

 

Είσαι νέος και όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, εσύ ζεις όμορφα, έχεις φίλες, φίλους, βγαίνεις, πίνεις ένα κρασί το βράδυ, αγόρασες εκείνο το φόρεμα που είχες σταμπάρει εδώ και καιρό και μάλιστα στον γάμο της φίλης σου θα το φορέσεις κιόλας! Η ζωή είναι γεμάτη χαρές, αρκεί να έχεις την ψυχραιμία και τον χρόνο για να τις εντοπίσεις!

photo by Charolidou Alexandra

Προσωπικά, μου συμβαίνει να αισθάνομαι πολύ καλύτερα όταν το πρωί σηκωθώ νωρίτερα και έχω χρόνο για μένα. Θα κάτσω στο κρεβάτι 10 λεπτά, θα μπω στο Instagram, θα σηκωθώ χωρίς πίεση, θα κάνω ένα energy shower και θα φάω το πρωινό που μου αρέσει! Θα ετοιμάσω το ταπεράκι μου για το γραφείο, παξιμάδια, Flair Cottage Cheese και μια κατακόκκινη ντομάτα από το χωριό, θα στεγνώσω τα μαλλιά μου, θα τα φτιάξω όπως μου αρέσει να με βλέπω στον καθρέφτη, θα βάλω λίγο ρουζ για να νιώσω την ενέργεια στο πρόσωπό μου και θα ντυθώ με τα ρούχα που μου φτιάχνουν το κέφι. Είναι δεδομένο. Η μέρα μου θα είναι ανάλαφρη, απαλλαγμένη από πρωινά άγχη και βάρη που σηκώνεις με το που ανοίξεις τα μάτια σου και κουβαλάς - συχνά χωρίς λόγο - μέχρι να ξαναπέσεις στο κρεβάτι!

DSC_1220

Τελικά η ζωή έχει το “βάρος” που της δίνεις. Δες την ανάλαφρα, χαμογέλα και η ζωή θα σου χαμογελάσει με τη σειρά της.

DSC_1224

Photo Credits: Charolidou Alexandra

Outfit: London Boutique

Leave a Reply

go to top