Η Demi Moore και το μυστικό της γοητείας της.

Τι θα λέγατε αν η Demi Moore σας παρουσίαζε ένα άρωμα με σπάνια άνθη κόκκινου γιασεμιού;

Η Oriflame, μας παρουσιάζει το πιο πολύτιμο και σαγηνευτικό άρωμά της έως σήμερα, σε συνεργασία με την Demi και τον φημισμένο αρωματοποιό Vincent Schaller. Με την ιδιαίτερη και σπάνια ποικιλία γιασεμιού – κόκκινο γιασεμί – το My Red είναι ένα εντυπωσιακό άρωμα που μαγνητίζει με τον αισθησιασμό, το Χολιγουντιανό glamour και την κομψότητά του. Το κόκκινο γιασεμί αποτελεί σύμβολο της αφοσίωσης και του αισθησιασμού. Με το έντονο και γεμάτο αυτοπεποίθηση άρωμά του, το My Red απευθύνεται στις γυναίκες που τολμούν να ξεχωρίζουν, να γοητεύουν και ονειρεύονται να τις θαυμάζουν και να είναι ακαταμάχητες.

Γνωστό για την απλή του ομορφιά και το γλυκό του άρωμα, εδώ και αιώνες γυναίκες από διαφορετικούς πολιτισμούς επιλέγουν να φορούν άνθη γιασεμιού στα μαλλιά τους επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως το αγαπημένο άνθος ανάμεσα σε κάθε είδος γυναίκας. Προσωπικά δηλώνω μεγάλη φαν και αγαπώ το γιασεμί είτε πρόκειται για άρωμα είτε για τη μυρωδιά που θέλω να έχει το δωμάτιό μου (και γιατί όχι και ο κήπος μου!).

Οι νότες του κόκκινου γιασεμιού είναι floral, εκλεπτυσμένες και ακόμη πιο πλούσιες συγκριτικά με τις υπόλοιπες ποικιλίες γιασεμιού με περισσότερες φρουτώδεις, αισθησιακές και εθιστικές όψεις, χαρίζοντας σε αυτό το άρωμα μία περισσότερο σύγχρονη και τολμηρή υπογραφή.

Συνδυάζοντας αυτό το σπάνιο συστατικό με λευκά άνθη, cranberry και ζουμερά μήλα granny smith, αποκαλύπτεται ένα όμορφο, μεθυστικό και πλούσιο άρωμα.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες!

red red1

Leave a Reply

go to top