"ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ" (HER) - Διαγωνισμός 10 αρώματα AVON!

Την Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου, βγαίνει στις αίθουσες η ταινία ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ (HER) του Σπάικ Τζόνζι με τους Χοακίν Φοίνιξ, Έιμι Άνταμς, Ρούνι Μάρα, Ολίβια Γουάιλντ και τη Σκάρλετ Γιόχανσον!


Η ταινία έχει βραβευτεί από πολλές ενώσεις στην Αμερική (σκηνοθετών, ηθοποιών, κλπ), πήρε Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Σεναρίου και έχει λάβει 5 υποψηφιότητες για Oscar!


Είναι μία ρομαντική ταινία, από αυτές που δεν χορταίνουμε να βλέπουμε, ιδιαίτερου χαρακτήρα και πολυαναμενόμενη από το ελληνικό κοινό, κορίτσια... ξέρετε! Ήρθε η ώρα να πάρουμε το αίμα μας πίσω για τον IronMan που είδαμε πέρσι!


Δείτε το τρέιλερ εδώ!

her-diagonismos_avon_horizontal_web

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Σε ένα όχι τόσο μακρινό μέλλον στο Λος Άντζελες, ζει ο Θέοντορ Τουόμπλι (Γιοακίν Φοίνιξ), ένα μοναχικός και ιδιαίτερος άνδρας, που βγάζει τα προς το ζην γράφοντας προσωπικά γράμματα για λογαριασμό άλλων. Μόνος μετά από μια μακρόχρονη σχέση, αποφασίζει να αγοράσει ένα προηγμένο λειτουργικό σύστημα, το οποίο υπόσχεται ότι ανταποκρίνεται στις προσωπικές ανάγκες κάθε χρήστη καθώς αποτελεί μια διαισθητική και μοναδική οντότητα από μόνη της. Ενεργοποιώντας το, γνωρίζει τη "Σαμάνθα" (Σκάρλετ Γιόχανσον), μια χαρούμενη γυναικεία φωνή που αποδεικνύεται διορατική, ευαίσθητη αλλά και εξαιρετικά αστεία. Όταν όμως οι ανάγκες και οι επιθυμίες της μεγαλώνουν, σε συνδυασμό με τις δικές του, η φιλία τους βαθαίνει και μια ασυνήθιστα ρομαντική διάθεση αναπτύσσεται μεταξύ τους!

Not bad at all! Εγώ προσωπικά θα το δω Πέμπτη! Επιτέλους μια ρομαντική κομεντί στις αίθουσες! Το ζητάει και ο καιρός!

 

image003 Tomor4her TTA_TOMORROW_Final_toSend1

Χάρη στη συνεργασία της Ολίβια Γουάιλντ με την AVON,  είναι πρόσωπο της AVON εδώ και λίγο καιρό, σας έχουμε 10 αρώματα για να αρωματίσουμε λίγο τη διάθεσή σας!


Γράψτε μας με comment τον δικό σας αγαπημένο ηθοποιό και κερδίστε!

 

 

Leave a Reply

go to top