Break A Stone Jewels & Η Αγγέλικα // Boho Bride Tribute #Contest

Ο διαγωνισμός έληξε. Νικήτρια είναι η Μαρία Λίβα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για τον τρόπο παραλαβής του δώρου σου. Μετά το πέρας δυο ημερών και εφόσον δεν έχεις  επικοινωνήσει μαζί μας το δώρο θα δίνεται στον επόμενο επιλαχόντα/-ούσα.


________________________________________


Yes I do Break a stone 2


Το μεγάλο Yes I Do το είπαμε κατευθείαν στα κοσμήματα του Break A Stone, όπως τα είδαμε στη σελίδα του στο Facebook. Ήταν κάτι σαν "έρωτας με την πρώτη ματιά"! Αφού παρήγγειλα ένα φοβερό δαχτυλίδι, έφυγα για το κέντρο για να συναντήσω τη δημιουργό του B.A.S. και των υπέροχων boho  δημιουργιών.


Yes I do Break a stone 12


Yes I do Break a stone 7


Κολοκοτρώνη 60, Αθήνα. Ένα μεγάλο κτίριο με γραφεία, άδειο, με κάτι στενούς διαδρόμους που σε ανησυχούν. Ανεβαίνω, χτυπάω, και μου ανοίγει ένα κορίτσι ξωτικό, ξανθό και γαλανομάτικο, η μαγευτική Αγγέλικα. Είμαι στο όμορφο εργαστήριο της, που ένας old-school πάγκος με εργαλεία, σου τραβάει κατευθείαν το βλέμμα. Δουλεύει εκεί, πάνω σε αυτόν τον πάγκο με θέα το αστικό τοπίο, πολυκατοικίες και κεραίες. Κι όμως στο τόσο γκρι του έξω, το δωμάτιο σε γεμίζει με χρώμα.


Yes I do Break a stone 4


Η Αγγέλικα, είναι κάτι σαν τον Dr. Feelgood, έχει έναν μεγάλο καναπέ από παλέτες, όπου κάθε λογής περαστικός, φίλος, πελάτης, κατά την επίσκεψή του κάθεται παραγγέλνει καφέ, λέει τα ψυχολογικά του, τα νέα του, τι έκανε πως τα πέρασε και είτε είστε οι δυο σας, είτε κάθεσαι με ανθρώπους που μόλις γνώρισες, νιώθεις πολύ καλά εκεί, και φεύγεις μετά από τρεις ώρες με ένα χαμόγελο στα χείλη.


Yes I do Break a stone 8


Yes I do Break a stone 9


Πέραν όλων αυτών, η Αγγέλικα φτιάχνει κοσμήματα. Μου λέει πως όταν αποφάσισε να αφήσει την προηγούμενη δουλειά της, απλά ήταν έτοιμη, και οδηγήθηκε εκεί. Ίσως και αυτός να είναι ο λόγος που η δουλειά της είναι μοναδική. Όταν τη ρώτησα γιατί επέλεξε το κόσμημα μου απάντησε: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με το κόσμημα γιατί νιώθω ότι οι επιλογές του τι μπορώ να φτιάξω με αυτό είναι ανεξάντλητες.. Επιπλέον το κόσμημα μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα, να σε συνοδεύσει σε πολλές στιγμές και να αφομοιώσει κάτι από αυτόν που το φοράει. Επέλεξα το μέταλλο ως υλικό για αυτόν ακριβώς το λόγο. Μπορεί να συντηρηθεί για αιώνες και να περάσει από γενιά σε γενιά μαρτυρώντας κάτι από το στυλ και την προσωπικότητα αυτού που το επέλεξε.»


Yes I do Break a stone 6


Yes I do Break a stone 3


Κατασκευάζει κοσμήματα σε total boho style, απόλυτα gypsy, μεταλλικά, με μεγάλα κομμάτια ημιπολύτιμων λίθων, που φαίνονται λες και τα ξέθαψες από σεντούκι θαμμένο στην άμμο στο Μαρόκο (το οποίο και επισκέφτηκε φέτος το καλοκαίρι, και θεωρεί απόλυτο inspirational trip). Όταν τη ρώτησα τι της άρεσε πιο πολύ, της άρεσε η έρημος, γιατί ένιωθε πως είχε στα πόδια της όλη τη γη. Με ενημέρωσε πως η ανάβαση και «οδήγηση» σε καμήλα, δεν είναι καθόλου ευχάριστη και πως μπορείς να κάνεις τα πάντα, να φάς και να κοιμηθείς φθηνά, και να γυρίσεις άλλος άνθρωπος! Ίσως και εκείνη να είναι αυτός ο άνθρωπος, όπως βλέπουμε από τα πανέμορφα κοσμήματά της, για το στυλ των οποίων η ίδια λέει: «Υπάρχει πιστεύω έντονο το native American και αφρικανικό στοιχείο στο κόσμημα που φτιάχνω και αυτό γιατί οι λαοί αυτοί πάντα με ενθουσίαζαν, τόσο για το νομαδικό τρόπο ζωής τους, όσο και για το γεγονός ότι πάντα καταπιάνονταν με τη χειροποίητη δημιουργία σε αρμονία πάντα με τη φύση και τον άνθρωπο. Θεωρώ πως ένα μεγάλο ποσοστό των λαών αυτών ακόμα έχει μείνει στις παραδόσεις του, κάτι που εμένα προσωπικά με συγκινεί.Πέρα από αυτά είναι απλά και θέμα προσωπικής αισθητικής»


Yes I do Break a stone 5


Yes I do Break a stone 10


Αν είστε λοιπόν κι εσείς αυτής της αισθητικής, μη χάσετε την ευκαιρία να δείτε τα κοσμήματά της. Μπορούν να αποτελέσουν ιδανικά δώρα για την κουμπάρα και ιδιαίτερα για την Boho νύφη! Πείτε κι εσείς το μεγάλο Yes I Do, στο Break A Stone της μαγευτικής Αγγέλικας.


Αν λατρέψατε τα κοσμήματα Break a Stone, τότε σας χαρίζουμε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Tuareg in white bronze! Τα σκουλαρίκια αυτά είναι χειροποίητα και εμπνευσμένα από τις νομαδικές οικογένειες των Tuareg της Μαροκινής ερήμου!


Yes I do Break a Stone


Τρόπος συμμετοχής στο διαγωνισμό! 


1) Κάντε like στο άρθρο.


2) Κάντε like στη σελίδα μας στο fb εδώ


3) Αφήστε το ονοματεπώνυμό σας κάτω από το άρθρο εδώ!


Ο διαγωνισμός ισχύει από 21/01/2015 μέχρι και 04/02/2015. Ανακοίνωση νικητή/-τριας, 06/02/2015.


Μετά την ανακοίνωση του νικητή και εφόσον δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας εντός 2 ημερών το δώρο θα πηγαίνει στον επόμενο επιλαχόντα!


Τα κοσμήματα μπορείτε να τα βρείτε και να τα παραγγείλετε από το Etsy.com εδώ  αλλά και στο Facebook εδώ

Φωτογραφίες/Συνέντευξη by Irene Theodosi

 

Leave a Reply

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
go to top