Άγγελος Μπράτης και Johnnie Walker Black Label- μια συνεργασία έκπληξη.

_DSC6769

Μόλις το Johnnie Walker Black Label ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον κορυφαίο έλληνα σχεδιαστή μόδας Άγγελο Μπράτη, καταλάβαμε πως κάτι καλό επρόκειτο να συμβεί!

Ο Άγγελος Μπράτης θα χρησιμοποιήσει το Fabric of Flavour, το πρώτο ύφασμα στον κόσμο εμποτισμένο με άρωμα από ουίσκι (ω ναι!!) , δημιουργημένο αποκλειστικά από τον ιστορικό σκωτσέζικο οίκο μόδας Harris Tweed Hebrides για το Johnnie Walker, για να δημιουργήσει ένα σύνολο αποκλειστικά για το Johnnie Walker Black Label.

Το Johnnie Walker Black Label θα παρουσιάσει σύντομα τη δημιουργία του Άγγελου Μπράτη με το Fabric of Flavour μέσα από μια αποκλειστική επίδειξη της νέας του collection. Μεταξύ των καλεσμένων της επίδειξης θα είναι και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Οίκου Harris Tweed Hebrides Mark Hogarth, ο πρεσβευτής και μέντορας της καμπάνιας Pioneer With Flavour.

_DSC6804

 

Yes I Do extra info: O Άγγελος Μπράτης είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές μόδας. Με έδρα στο Μιλάνο δημιουργεί κάθε χρόνο τις δικιές του collections, αλλά εργάζεται και ως δημιουργικός σύμβουλος για κάποιους από τους μεγαλύτερους και διασημότερους οίκους μόδας. Στην τελευταία Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, οικοδεσπότης της επίδειξης του Άγγελου ήταν ο θρύλος της υψηλής ραπτικής Giorgio Armani, ενώ πολλά έγκυρα μέσα όπως το Vogue.com και το Style.com, έχουν αναφερθεί στο Μπράτη ως έναν από τους πιο καινοτόμους δημιουργούς στο χώρο της μόδας σήμερα.

Ο Άγγελος Μπράτης δήλωσε για τη συνεργασία του με το Johnnie Walker, «Είμαι ενθουσιασμένος που το Johnnie Walker με επέλεξε για να χρησιμοποιήσω το Fabric of Flavour και να δημιουργήσω για λογαριασμό του. Συνδέοντας τη Σκοτσέζικη με την Ελληνική κουλτούρα βρήκα τη μούσα μου στη θεά της ελληνικής μυθολογίας Δήμητρα. Η Δήμητρα έχει ταυτιστεί με τα δημητριακά, βασική πρώτη ύλη του Johnnie Walker Black Label. Στα αρχαία Ελευσίνια Μυστήρια αποτελούσε την τιμώμενη θεά, και εκεί είναι που οι έννοιες όπως η μύηση και η τελετουργία απέκτησαν τη σημασία που έχουν σήμερα. Απολαμβάνοντας ένα Johnnie Walker Black Label, λειτουργούν όλες σου οι αισθήσεις σα να έχουν τη δική τους νοημοσύνη με πρωταρχικές πηγές τη γεύση και την όσφρηση. Αυτό με οδήγησε στην αρχική ιδέα που την ανέπτυξα με το δικό μου χαρακτηριστικό τρόπο. Το σύνολο που σχεδιάζω εκπέμπει κάτι το μοναδικό οπτικά, αλλά αναδεικνύεται και μέσα από τα αρώματα του Johnnie Walker Black Label και του Fabric of Flavour.

_DSC6781 Print

 

Leave a Reply

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
go to top