3 στόχοι για τα κορίτσια του 2015! #flair_it_up

IMG_1519

Κάθε χρονιά όταν αλλάζει ο χρόνος, κλείνω τα μάτια μου για 2 δευτερόλεπτα και νιώθω μέσα μου ότι όντως κάτι αλλάζει. Λες και εκείνη η μέρα, εκείνη η στιγμή, η αλλαγή από το 11.59 στο 00.01 έχει τόση δύναμη για να αλλάξει το είναι σου, εσένα, τη ζωή σου.

Κι όμως έχει...

Ο Ιανουάριος είναι μήνας αλλαγών. Βασικά ο Δεκέμβριος είναι γιατί τότε είναι που σκέφτεσαι, αναλογίζεσαι, αναμετράσαι με σένα τον ίδιο και τον Ιανουάριο εφαρμόζεις.

Κι πιστεύω ότι η πρόγιαγιά μου είχε δίκιο που έλεγε ότι:

"οι γυναίκες παντρεύονται τους άντρες ελπίζοντας ότι θα αλλάξουν,

και οι άντρες παντρεύονται τις γυναίκες ελπίζοντας ότι θα μείνουν ίδιοι".

Οι άντρες δύσκολα αλλάζουν. Οι γυναίκες πάλι αλλάζουν πολύ. Εκείνη βέβαια το έλεγε και υπονοούσε πως αλλάζουμε προς το χειρότερο ίσως (ξέρεις γκρίνια, νεύρα, τέτοια πράγματα) εγώ όμως πιστεύω πως τα κορίτσια αλλάζουμε και είναι στη φύση μας να πηγαίνουμε μπροστά.

Γιαυτό κορίτσια το 2015 ας κάνουμε αλλαγές προς το καλό! Ας κάνουμε αλλαγές για εμάς, για εμάς τις ίδιες και τις ζωές μας! Να πούμε "ναι" σε πράγματα που τόσο καιρό αφήναμε στην άκρη...

IMG_1855

Τρεις αλλαγές που οφείλεις να κάνεις φέτος λοιπόν:

1) Πιάσε σκούπα και φαράσι για να καθαρίσεις.

Σε κάθε τομέα. Φίλες, φίλοι, δουλειές, βάρη, άγχη που σε κατατροπώνουν, σε φορτώνουν, σε εξαντλούν... διώξτα. Μακριά. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Φίλοι βαμπίρ, σχέσεις που δεν προχωράνε, δουλειές που δεν σε αντ-αμείβουν. Ξουτ!

2) Το εγωιστικό γονίδιο!

Ω ναι, φέτος θα ασχοληθείς με σένα. Κάνε κάτι. Ξεκίνα το τρέξιμο, τη γυμναστική, την πισίνα, το πλέξιμο. Κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν, που αποσπούν τα εγκεφαλικά σου κύταρρα από την τρέλα του τόσο busy 24ωρού σου.

3) Βάλε έναν τρελό στόχο.

Την πρωτοχρονιά βάλε ένα στόχο. Δεν ξέρω τι θες, αλλά μην ντραπείς να το πεις σε σένα. Πες θέλω να πάω στη ΝΥ, ναι έξω υπάρχει κρίση, αλλά εσύ αυτό θες. Πες θέλω να πάρω ένα ζευγάρι καλές γόβες. Πες θέλω να πάρω στον μπαμπά μου εκείνο το δώρο που θα τον κάνει ευτυχισμένο. Πες το σε σένα και βάλτο στο πρόγραμμα. Προγραμμάτισε μια τρέλα. Εσύ και το αγόρι σου ένα 3ημερο κάπου μακριά, με κλειστά κινητά. Ένα καινούργιο κουτάβι στο σπίτι.   Οι στόχοι είναι για να μπαίνουν μπροστά μας, να τους κοιτάμε στα ίσια και να τους πραγματοποιούμε. Γιατί μόνο τότε η ζωή γίνεται πιο ανάλαφρη, πιο όμορφη και αποκτά νέο νόημα.

IMG_5176

Η ζωή φέτος οφείλει να είναι ανάλαφρη.

Χωρίς βάρη, χωρίς βαμπίρ, χωρίς άγχη.

Καλή ανάλαφρη χρονιά, με φίλους, έρωτες, καλές στιγμές και νέους στόχους!

Το 2015 θα είναι η χρονιά μας!

 

#flair

#flair_it_up

yes i do flair

Leave a Reply

go to top