Είμαι έτοιμη για το Spetses Mini Marathon!

Οι μέρες πλησιάζουν θα έλεγα... απειλητικά! Το Spetses Mini Marathon είναι σε λίγες ημέρες και η καθημερινότητά μου πλέον περιλαμβάνει γυμναστική και το αγαπημένο μου Μακεδονικό Ταχίνι σε μερίδες! Η ανακάλυψή μου, που με συντροφεύει πλέον όπου κι αν βρεθώ! 

Το ταχίνι με μέλι, αποτελεί έναν άριστο γευστικό και απολαυστικό συνδυασμό δύο αγαπημένων γεύσεων υψηλής διαθρεπτικής αξίας, που με βοηθά να ξεκινήσω τη μέρα μου γεμάτη ενέργεια, με τον πιο υγιεινό και νόστιμο τρόπο, ενώ στη συσκευασία της μερίδας είναι πραγματικά ό,τι πιο εύκολο μπορεί να έχει κανείς μαζί του! 


Αμέσως μετά τη γυμναστική μου ανοίγω μία μερίδα Μακεδονικό Ταχίνι με Μέλι και αμέσως νιώθω πιο δυνατή και έτοιμη για την ημέρα που μόλις ξεκίνησε! 

Αυτή η μερίδα έχει γίνει το πιο απαραίτητο "συστατικό" του πρωινού μου! Είναι τόσο εύχρηστη και πρακτική, ενώ σου επιτρέπει να μην παρεκτραπείς! Πραγματικά πρέπει να τη δοκιμάσετε!!

Αισθάνομαι δυνατή και έτοιμη για το Spetses Mini Marathon! Δεν ξέρω αν θα κάνω χρόνο, πάντως σίγουρα θα είμαι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες χρονιές!!! 

Αν θέλετε να δείτε περισσότερα για το Μακεδονικό Ταχίνι κάντε κλικ εδώ!

 

Με πολλή αγάπη,

 

Μυρτώ

#makedonikotahini #kaneikalo

 

 

Photos by Danai Issaris

Location : Kifissia

Leave a Reply

go to top