Personal Shopper: Μια υπηρεσία που θα λατρέψει κάθε μέλλουσα μαμά!

Όταν έμεινα έγκυος στον Οδυσσέα ένιωσα πως ήμουν μπροστά σε έναν νέο κόσμο που έπρεπε να ανακαλύψω, να εξερευνήσω και τελικά να κάνω δικό μου. Έναν κόσμο γεμάτο με όλα τα "απαραίτητα" για ένα μωρό, όλα όσα πρέπει να έχεις, πρέπει να έχεις αγοράσει από πριν, πρέπει να γνωρίζεις να χρησιμοποιείς, πρέπει να ξέρεις να επιλέξεις το σωστό και γενικά πρέπει να είσαι super expert ενώ στην πραγματικότητα, τι είσαι;

Μια ψαρωμένη έγκυος!

Πρόσφατα, επισκέφθηκα τα mothercare και έμαθα για μια υπηρεσία που θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμη τόσο για τις νέες μαμάδες όσο και για εκείνες που περιμένουν δεύτερο ή τρίτο μωρό.

 

Ένα ένα! Θα σας τα εξηγήσω όλα!

Η υπηρεσία λέγεται  «Personal shopper» και πιστέψτε με θα σας λύσει τα χέρια!

Τι είναι ακριβώς;

- Αρχικά είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από τα καταστήματα mothercare δωρεάν.

- Δίνει τη δυνατότητα στις μαμάδες και τους μπαμπάδες να κλείσουν ραντεβού σε ένα από τα καταστήματα που παρέχουν την υπηρεσία, με έναν σύμβουλο πωλήσεων, συγκεκριμένη ημέρα και ώρα, ώστε να έχουν αποκλειστική και προσωπική εξυπηρέτηση / ενημέρωση.

- Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο σύμβουλος πωλήσεων αφιερώνει όσο χρόνο χρειαστεί, αποκλειστικά στους ενδιαφερόμενους, με σκοπό να τους κατατοπίσει για τις ανάγκες του μωρού τους και να τους ενημερώσει για τα προϊόντα που θα χρειαστούν ώστε να παρέχουν άνεση κι ασφάλεια στους ίδιους αλλά και το νεογέννητο τους.

- Μαζί θα ετοιμάσετε μια λίστα με όλα τα απαραίτητα, με τις δικές σας ανάγκες και θα έρθετε σε μια πρώτη επαφή με τα προϊόντα. Για παράδειγμα έχετε όλο το χρόνο να δείτε ποιο από τα καρότσια χωράει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σας (μια φίλη  μου αγόρασε καρότσι και όταν πήγε να το μεταφέρει είδε ότι δεν χώραγε στο πορτ μπαγκάζ της), θα δείτε μαζί όλα τα αξεσουάρ για τον θηλασμό, θα σας εξηγήσουν τα πλεονεκτήματα του κάθε relax, θα συζητήσετε για τη διακόσμηση του δωματίου και φυσικά για όλα τα μικρά εκείνα sweet little nothings που είναι τα απαραίτητα για κάθε μωράκι!

 

- Μπορείτε να φτιάξετε μαζί την τσάντα του μαιευτηρίου για να μην σας λείψει τίποτα.


- Φεύγοντας θα πάρετε έναν κατάλογο με σημειωμένα όσα είπατε για να τα σκεφτείτε και να αποφασίσετε!

Σκοπός της υπηρεσίας Personal Shopper ,  είναι να απαλλαγούν οι γονείς από το άγχος αφενός και αφετέρου αν είσαι με την κοιλιά τούρλα ή με το ένα παιδί στην αγκαλιά και το άλλο στην κοιλιά, να έχεις όλο το χρόνο που θες, χωρίς καθυστερήσεις για να μάθεις όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για το νέο μωράκι!

Εγώ που είμαι στη 2η εγκυμοσύνη, δοκίμασα το Personal Shopper  και συνειδητοποίησα, πως αν και τα είχα όλα πολύ φρέσκα, είχα χάσει όλες τις νέες αφίξεις προϊόντων, αυτά που πριν 1.5 χρόνο δεν υπήρχαν και τώρα η σύμβουλος πωλήσεων μου τα έδειξε αναλυτικά για να διευκολύνω κι άλλο τόσο τη δική μου ζωή όσο και την καθημερινότητα της μπέμπας που έρχεται! 

 

YES I AM Extra Info:

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα παρακάτω καταστήματα mothercare:

Αθήνα: Ερμού, Ελληνικό, Περιστέρι, Νέα Ερυθραία

Θεσ/νίκη: Florida Mall (11ο χλμ Θεσσαλονίκης Αεροδρομίου).

Ή στο τηλεφωνικό κέντρο 210 4821186.

 

Leave a Reply

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
go to top