Μια οδοντόκρεμα για τις εγκύους! Γιέιιιι!

Θα σας περιγράψω μια σκηνή και όσες έχετε γεννήσει ή είστε τώρα σε ενδιαφέρουσα θα με καταλάβετε ΑΠΟΛΥΤΑ!

Βράδυ. Πλένεις δόντια. Κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Είσαι βαμπίρ!

Το πόσο ματώνουν τα ούλα στην εγκυμοσύνη είναι κάτι το απίστευτο και πραγματικά χάρηκα απίστευτα όταν είδα πως ένα από τα brands που εμπιστεύομαι περισσότερο, η Frezyderm κυκλοφόρησε μια νέα εξειδικευμένη σειρά στοματικής υγείας που περιλαμβάνει και οδοντόκρεμα για την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Η νέα σειρά της Frezyderm λέγεται Oral Science της FREZYDERM και περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων. Παρακάτω θα δεις και μερικά ακόμα που ξεχώρισα εγώ, αλλά αξίζει να τη γνωρίσεις για να δεις πώς θα καλύψεις τις δικές σου ανάγκες.

Αυτό που κάνει τη νέα σειρά ξεχωριστή, είναι ότι προσφέρει εξιδεικευμένα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν λύση σε κάθε ανάγκη της φροντίδας της στοματικής κοιλότητας. Όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σου (προστασία, λαμπερό χαμόγελο, ανακούφιση), στη σειρά FREZYDERM Oral Science θα βρεις μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη πρόταση με οδοντόπαστα, στοματικό διάλυμα και προβιοτικό για την πλήρη επαναφορά και τη διατήρηση της στοματικής υγείας.

Προϊόντα ιδανικά για όσους κάνουν ομοιοπαθητική, για εγκύους ή διαβητικούς, για όσους αντιμετωπίζουν ουλίτιδα, τερηδόνα, πλάκα ή απλά επιθυμούν άμεση λεύκανση. Κάθε προϊόν έχει εμπλουτισμένη σύνθεση ώστε, εκτός από τον καθημερινό καθαρισμό, να συμβάλλει στην απομάκρυνση της μικροβιακής πλάκας,  στην επαναφορά και στη διατήρηση του στοματικού οικοσυστήματος και στον έλεγχο φλεγμονών του στόματος.

Να τα δικά μου αγαπημένα:)


Και όσο για την απορία γιατί ματώνουν τα ούλα μας στην εγκυμοσύνη, η απάντηση φαίνεται πως είναι ότι σε αυτή τη φάση της ζωής μας, τα ούλα διογκώνονται ελαφρώς και γίνονται πολύ πιο ευαίσθητα, με αποτέλεσμα να ματώνουν εύκολα. Κάποιοι ονομάζουν την κατάσταση αυτή "ουλίτιδα της εγκυμοσύνης" και καλό θα ήταν να είστε ακόμα πιο προσεκτικές αυτή την περιόδο και σίγουρα πιο τακτικές στη ρουτίνα της στοματικής σας υγιεινής!

 

Leave a Reply

go to top