Μια Fisher Price ανακάλυψη που θέλω να μοιραστώ μαζί σας!

Tη Fisher-Price δεν υπάρχει γονιός που να μην τη λατρεύει! Τα πιο ποιοτικά, εκπαιδευτικά και χρωματιστά παιχνίδια έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές υπέροχων μωρών και παιδιών! Εμείς και στα δύο μας παιδιά νομίζω είχαμε πάρει όλο τον κατάλογο των παιχνιδιών και ό,τι δεν είχαμε μας ερχόταν ως δώρο στο μαιεευτήριο ή στα πρώτα birthday parties! Αυτό το φωτεινό αλογάκι της θάλασσας έχει κοιμίσει άπειρα βράδια τα Μπιθάκια ενώ η πυραμίδα με τα χρώματα είναι το παιχνίδι που πιστεύω ότι έχει μπει όσο κανένα άλλο στα παιδικά δωμάτια!

Αυτό που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας σε αυτό το blogpost είναι πως η Fisher Price έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό site (δείτε το εδώ) με πολύ ενδιαφέροντα άρθρα και κυρίως κάποια απίστευτα απαραίτητα tools όπως ένας Οδηγός Παιχνιδιού ανά ηλικία, online παιχνίδια και φυσικά όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε για κάθε παιχνίδι της Fisher Price! 

Eγώ επειδή τρέχω και δεν έχω το μυαλό μου, γράφτηκα στο newsletter και αυτό σας προτείνω να κάνετε και εσείς για να είστε πάντα ενημερωμένες για όλα όσα αφορούν το παιδί σας στην ηλικία που βρίσκεται! Πραγματικά θα λατρέψετε το site της Fisher Price, εγώ βρήκα ένα σωρό πράγματα που δεν ήξερα και τώρα ομολογώ ότι περνάω αρκετό χρόνο διαβάζοντας ενδιαφέροντα πράγματα, όπως για παράδειγμα το πώς να κάνουμε το Παιχνίδι της Μίμησης αλλά και tips για την οργάνωση ενός παιδικού πάρτι

 

Γραφείτε λοιπόν στο newsletter για να είστε πάντα ενημερωμένες αλλά και να λαμβάνετε σημαντικές προσφορές-έκπληξη που πάντα μας αρέσουν!

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

Photos | Alexandros Makris

 

Leave a Reply

go to top