GUM Light Up | Βρήκα τον τρόπο για να πείσουμε τα παιδιά μας να πλένουν τα δόντια τους με χαρά!

To ξέρω και το έχω ζήσει πολλές φορές. Πάρα πολλές. Το σενάριο είναι το εξής: Ζητάς ευγενικά από το παιδί σου να πλύνει τα δοντάκια του. Κάνει ότι δεν ακούει. Παίρνεις στο χέρι την οδοντόβουρτσα και το κυνηγάς από πίσω. "Μωρό μου, δοντάκια να πλύνουμε". Καμία αντίδραση. Βάζεις και την οδοντόπαστα για να είναι όλα έτοιμα. "Έλα αγάπη μου να πλύνουμε δοντάκια". Ανεβάζεις τόνο και γίνεσαι λίγο πιο απειλητική. "Πλύνε τα δόντια σου για να μην σου πέσουν". Το ξεστομίζεις αυτό, ενάντια σε όλες σου τις παιδαγωγικές γνώσεις και εύχεσαι έστω και αυτό να έχει κάποιο αποτέλεσμα. Το παιδί σου συνεχίζει κανονικά το αδιάφορο πρόγραμμά του. 

Πλένεις την οδοντόβουρτσα και την αφήνεις στην άκρη αποδεχόμενη την ήττα σου. Είστε έτοιμοι για ύπνο μία ακόμα νύχτα χωρίς να έχετε πλύνει δόντια.

 

Μην στεναχωριέστε έχει συμβεί και στα καλύτερα σπίτια!

 

Στο σημερινό άρθρο όμως, θα σας μιλήσω για μία οδοντόβουρτσα που θα κάνει το πλύσιμο των δοντιών παιχνίδι και θα σας απαλλάξει μια για πάντα από αυτό το καθημερινό άνισο debate! Θα σας παρουσιάσω την αγαπημένη οδοντόβουρτσα των παιδιών μου, την Light Up της GUM. 

H συγκεκριμένη οδοντόβουρτσα ανήκει σε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων της GUM που έρχεται να δώσει λύση στο καθημερινό μας βάσανο και στην ουσία να διαπαιδαγωγήσει τα παιδιά μας όσον αφορά στο τόσο σημαντικό ζήτημα της στοματικής υγιεινής και φροντίδας!

H Light Up της GUM:

  • Αναβοσβήνει για 1 λεπτό βοηθώντας έτσι τα παιδιά να βουρτσίσουν τα δοντάκια τους περισσότερο!
  • Έχει μαλακές τρίχες για εύκολο και ασφαλές βούρτσισμα.
  • Οι χρωματιστές τρίχες στη μέση λειτουργούν ως ένδειξη για την τοποθέτηση της σωστής ποσότητας οδοντόπαστας.
  • Έχει πρακτικό βεντουζάκι.
  • Είναι διαθέσιμη σε 4 φανταστικά χρώματα που γίνονται ακόμα πιο φανταστικά όταν αναβοσβήνουν!

Mommy Tip: Πάρτε την Light Up της GUM από το φαρμακείο και εμφανίστε την στο παιδί σας το βράδυ! Μπείτε στο μπάνιο, κλείστε τα φώτα και πατήστε το κουμπάκι στη βάση της οδοντόβουρτσας! Θα αρχίσει να αναβοσβήνει και θα κερδίσει μια για πάντα την καρδιά του παιδιού σας! Έτσι συνέβη και με τον Οδυσσέα!!

Συνδυάστε την Light Up της GUM με την κατάλληλη οδοντόπαστα και το στοματικό διάλυμα!

Επιλέξτε την οδοντόπαστα Kids για παιδάκια 2-6 ετών που περιέχει ασφαλές επίπεδο φθορίου για παιδιά κάτω των 6 ετών, προλαμβάνει την τερηδόνα και έχει φανταστική γεύση φράουλας και την οδοντόπαστα Junior για παιδιά 7-9 ετών που προσφέρει ενισχυμένη προστασία κατά της τερηδόνας και της διάβρωσης από τα οξέα, έχει μοναδική σύνθεση φθορίου (1450 ppm) + Isomalt που αυξάνει την επανασβεστίωση και λαχταριστή γεύση tutti frutti! 

Τέλος, αν έχετε παιδάκι άνω των 6 ετών δοκιμάστε το στοματικό διάλυμα της GUM που βοηθάει αποτελεσματικά στην πρόληψη κοιλοτήτων, μέσω της επαναμετάλλωσης του οδοντικού σμάλτου, προλαμβάνει την δημιουργία πλάκας που μπορεί να βλάψει τα νέα μόνιμα δόντια, έχει απαλή σύνθεση που περιέχει φυσικό εκχύλισμα χαμομηλιού και υπέροχη γεύση φράουλας!

 

Όπως και να έχει, θυμηθείτε ότι η σωστή διαπαιδαγώγηση στο θέμα της στοματικής φροντίδας ξεκινάει τώρα και φυσικά ο πιο καλός δάσκαλος είστε εσείς! Αν εσείς δεν είστε τυπικοί με την στοματική σας φροντίδα, μην περιμένετε να είναι τυπικό το παιδάκι σας! Μετατρέψτε το πλύσιμο των δοντιών σε παιχνίδι και θα με θυμηθείτε, σε λίγο καιρό θα το παρακαλάτε να μην πατήσει για 2η συνεχόμενη φορά το κουμπάκι της Light Up για να πάτε επιτέλους για ύπνο!! 

Το χαμόγελο ενός παιδιού είναι το δικό του επικοινωνιακό "όπλο"! Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέσο έκφρασης που όταν είναι σωστό, καθαρό και υγιές τού προσδίδει αυτοπεποίθηση! 

Θα βρείτε την Light Up της GUM και όλη τη σειρά στοματικής φροντίδας φυσικά, στα φαρμακεία και αν θέλετε να δείτε και κάτι που αφορά εσάς τους γονείς, κάντε κλικ εδώ!

 

Με όλη μας την αγάπη,

Μυρτώ & Οδυσσέας

 

Photos | Alexandros Makris

Leave a Reply

go to top