Bithas Family Stories | Episode: Δουλεύοντας από το σπίτι!

Η καραντίνα και το κλείσιμο των σχολείων, άλλαξε μια για πάντα την καθημερινότητα των γονιών που πλέον πρέπει να μείνουν στο σπίτι για να είναι κοντά στα παιδιά τους την ώρα της τηλεκπαίδευσης.

Ταυτόχρονα όμως, οι δουλειές τρέχουν και κανένας επαγγελματίας δεν μπορεί να αφήσει πίσω τις υποχρεώσεις του. Το δίλημμα μεγάλο, τα εμπόδια πολλά και η νέα καθημερινότητα σίγουρα πολύ πιο δύσκολη...

 

Γράφω αυτό το post αρχικά για να σας πω πως δεν είστε μόνοι σε αυτό. Όλοι οι γονείς και κυρίως οι μητέρες έχουμε επωμιστεί το βάρος αυτών των αλλαγών, όμως το μητρικό μας ταλέντο μάς κάνει προσαρμοστικές, ευέλικτες και τις πιο δυναμικές doers της οικογένειας! Είμαι σίγουρη πως μπορεί να αισθανθήκατε απόγνωση στην αρχή, αλλά με το πέρασμα των ημερών βρίσκετε τα πατήματά σας.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάτι, που προσωπικά μού έλυσε τα χέρια στο σπίτι, και έκανε τη μετάβαση από το γραφείο στο σπίτι να μοιάζει -και τελικά να είναι- πολύ πιο ομαλή από ό,τι μπορούσα να φανταστώ!

Πριν από λίγες μέρες, απέκτησα τον EcoTank L3156 της Epson και από την ημέρα που τον έβαλα σε λειτουργία έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου!

Αν ψάχνετε και εσείς έναν μικρό, οικονομικό και έγχρωμο εκτυπωτή που προσφέρει εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και φαξ A4, και όλα αυτά με εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα, τότε μόλις τον βρήκατε! Με απλά λόγια,  μπορείτε από το σπίτι σας να τρέξετε όλες τις εργασίες του γραφείου σας!

Εμείς εργαζόμαστε ως εξής:

Ο Οδυσσέας κάνει τηλεκπαίδευση.

Εγώ περιτριγυρισμένη από ατζέντες, περιοδικά και σημειώσεις, διορθώνω άρθρα από το κινητό μου και τα στέλνω μέσω WiFi για εκτύπωση στον εκτυπωτή Εpson. Εντάξει, στο διάλειμμά μου εκτυπώνω και δικά μου templates, για παράδειγμα ένα φανταστικό που βρήκα για τη Γιορτή της Μητέρας!

Ταυτόχρονα η Ιριάνα, μου ζητάει να της εκτυπώσω παιδικά templates από τη σελίδα της Epson για να περάσει δημιουργικά τον χρόνο της!

Μα πείτε, δεν έχουμε βρει μια όμορφη ισορροπία;

Μερικά πράγματα που θέλω να μοιραστώ μαζί σας!

  • Οι εκτυπωτές EcoTank έχουν μια θεμελιώδη διαφορά από τους περισσότερους εκτυπωτές: αντί για φύσιγγες, χρησιμοποιούν ένα μεγάλο δοχείο μελανιού που γεμίζετε μόνοι σας με τα φιαλίδια μελανιού που περιλαμβάνονται στη συσκευασία.
  • Από την πρώτη στιγμή που θα αποκτήσετε τον εκτυπωτή, έχετε αρκετό μελάνι για να εκτυπώσετε έως και 14.000 σελίδες –αυτό σημαίνει ότι εξοικονομείτε και χρόνο και χρήματα, καθώς δεν χρειάζεται να αλλάζετε συχνά φύσιγγες.
  • Τρία ολόκληρα χρόνια! Τόσο θα σας καλύψει το μελάνι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία του L3156. Πρακτικά θα εκτυπώσετε εώς 8.100 ασπρόμαυρες και 6.500 έγχρωμες σελίδες! Απίστευτο;
  • Η εγκατάσταση είναι απλούστατη, η αναπλήρωση γίνεται εύκολα και χωρίς μουτζουρώματα, με αξιόπιστα αποτελέσματα, καθώς απολαμβάνετε χιλιάδες σελίδες ποιοτικής εκτύπωσης.
  • Μέσω Wi-Fi και Wi-Fi Direct, ο εκτυπωτής σας μπορεί να λαμβάνει έγγραφα για εκτύπωση από έξυπνες συσκευές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Epson iPrint, όπως κάνω κι εγώ!

Θέλω να με εμπιστευθείτε! Αυτός ο εκτυπωτής θα αλλάξει τη ζωή σας!

Και αν δεν σας έχω πείσει ακόμα, κάντε κλικ εδώ

 

Με αγάπη,

Μυρτώ

 

 

#ad

#EpsonTank

#EpsonAmbassador

 

 

 

 

 

Leave a Reply

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
go to top