Σβήσαμε κεράκι για τα 5 χρόνια της Madame Shoushou!

Τι χαρά, τι κοριτσίστικη αύρα, τι περηφάνια! Για αυτό το κορίτσι, την Ελίνα Κορδαλή και την ομάδα της που σήμερα σβήνουν το 5ο τους κεράκι! Για μια ιδέα, ένα brand που αποτελεί σημείο αναφοράς για τον ρομαντισμό, τη δημιουργία, τον girly αυθορμητισμό, το καλοραμμένο σχέδιο, την έμπνευση και φυσικά τη φιλία!

Η μέρα μας ξεκίνησε με κεράκι! Και ευχές. Με τη Θάνια και την Αργυρώ δεχτήκαμε την πιο όμορφη τούρτα, την πιο υπέροχη κάρτα και δώρα για να μοιραστούμε τη χαρά!

Για να γίνουν τα 5 χρόνια 105 και η Madame Shoushou να μεγαλώσει κι άλλο και να συνεχίσει να μας εμπνέει και να μας κάνει να χαμογελάμε!

The Story:

Πέντε χρόνια λοιπόν, ξεκινώντας κυριολεκτικά με μία βαλίτσα στο χέρι και χωρίς να μπορεί να φανταστεί πόσο μακριά θα πάει, η shoushou διάνυσε μια διαδρομή γεμάτη μοναδικές εμπειρίες. Από τον πρώτο χρόνο κιόλας ξεχώρισε στα social media  κατακτώντας τις καρδιές των κοριτσιών, που βρήκαν γρήγορα το δικό τους ρόλο στο παραμύθι. Η πρωτόγνωρη αυτή αποδοχή επιβεβαιώθηκε και λίγο αργότερα με το βραβείο στα Social Media Awards του 2013.  Η αγάπη αυτή μεγάλωνε και από το δεύτερο κιόλας χρόνο, έφερε τη διάκριση στα βραβεία που διοργανώνονται στο πλαίσιο του MADWalk, για την καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη σχεδιάστρια. Ταυτόχρονα, τα Μέσα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αναγνώριζαν σταδιακά τη δύναμη του νέου και αυθεντικού brand, φέρνοντας δημοσιότητα σε Μέσα όπως η Vogue της Αγγλίας και το ELLE της Γαλλίας. Στο επόμενο κεφάλαιο του παραμυθιού, η shoushou μάγεψε το κοινό του www.asos.com, ενός από τα μεγαλύτερα e-shops παγκοσμίως, που το κατέταξε μέσα σε μία εβδομάδα, το πέμπτο πρωτοεμφανιζόμενο brand, με τις περισσότερες πωλήσεις. 

Σήμερα:

H βαλίτσα ταξιδεύει σε 24 χώρες, όπου τα ρούχα αποκτούν τη δική τους θέση στη ντουλάπα κοριτσιών από τη Σιγκαπούρη ως τη Ρωσία, το Ισραήλ και τη Μαρτινίκα. Παράλληλα, από φέτος ξεκίνησε η συνεργασία με το Anthropologie, μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στον κόσμο, με περισσότερα από 250 καταστήματα. 

Wishes:

Αυτοί και άλλο τόσοι είναι λόγοι για να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτά τα γενέθλια, σβήνοντας τα κεράκια των γενεθλίων και μαζεύοντας αληθινές ευχές. Η madame shoushou καλεί όλες τις shoushouδες να γιορτάσουν μαζί, δίνοντας την ευκαιρία να γράψουν και άλλες σελίδες στο δικό τους παραμύθι, θυμίζοντας αγαπημένες στιγμές, αναδεικνύοντας τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα των 5 αυτών χρόνων και χαρίζοντας δώρα, για να ευχαριστήσει τους συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι. 

 

Get Social:

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του Facebook και του Instagram, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία ως την Κυριακή 29 Μαΐου, να μοιραστούν τις ευχές τους για τα γενέθλια του αγαπημένου τους brand, καθώς και φωτογραφίες με ρούχα madame shoushou από την προσωπική τους συλλογή από το 2011, χρησιμοποιώντας το hashtag #5ysshoushou. 

Το ταξίδι αυτό συνεχίζεται, κυρίως γιατί συμμετέχουν όλα τα κορίτσια που συνεχίζουν να ονειρεύονται, έχουν ξεχωριστή θέση στη ζωή τους για το ρομαντισμό, αγαπούν την απλότητα, αγκαλιάζουν τη μοναδικότητά τους και πιστεύουν ακόμη στα παραμύθια. 

 

New Collection:

Ετοιμάζω αναλυτικό post για τη νέα -παραμυθένια- συλλογή, αλλά δες μερικές εικόνες εδώ... Ξέρω.. ερωτεύτηκες!

Για ακόμα μία φορά.

Leave a Reply

go to top