H INTERSPORT εμπειρία που έζησα!

Δηλώνω ενθουσιασμένη!

 

Η εμπειρία στο νέο store concept της INTERSPORT στο The Mall Athens ήταν κάτι το μαγικό! Θα σας περιγράψω ακριβώς τι εννοώ! Μόλις περάσεις την είσοδο του καταστήματος ξεκινάς να ζεις μια πρωτόγνωρη αγοραστική εμπειρία! 

 

Τι σημαίνει αυτό... Πως η INTERSPORT Ελλάδας, η Νο1 εταιρεία λιανικής αθλητικών ειδών στη χώρα μας, με 50 καταστήματα και ιστορία 18 χρόνων, είναι η πρώτη παγκοσμίως ανάμεσα στη μεγάλη οικογένεια της INTERSPORT που λανσάρει ένα νέο store concept, ανακαινίζοντας το κατάστημά της στο The Mall Athens. Ένα κατάστημα που θα σας πάρει το μυαλό!

Στόχος του είναι να προσφέρει στους καταναλωτές μία νέα αγοραστική εμπειρία, συνδυάζοντας την καινοτομία και την τεχνολογία με την πλούσια γκάμα προϊόντων και τη γνώση του εξειδικευμένου προσωπικού!

 

Κατά την επίσκεψή σας στο μοναδικό αυτό κατάστημα, μπορείτε να δοκιμάσετε και να ενημερωθείτε για νέα προϊόντα σε ειδικά αφιερωμένα σημεία, όπως: 

  • “Action Area” και “Deco points”, ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παρουσίαση προϊόντων και φιλοξενία διαφόρων ενεργειών, νέων τεχνολογιών και εποχικών προτάσεων.
  • “Soccer Grass Split”, ειδικό χώρο για testing ποδοσφαιρικών παπουτσιών ανάλογα με το τερέν στο οποίο απευθύνεται.
  • “Digital kiosks” με ειδικές touch screen οθόνες για περιήγηση στο eshop και πραγματοποίηση online αγορών. 

αλλά και να επωφεληθείτε από μία σειρά υπηρεσιών, όπως: 

  • “Footscan & Dynamics Analysis”, με 3D ανάλυση του ποδιού σε πελματογράφο, λαμβάνοντας ακριβείς πληροφορίες για τις διαστάσεις και τη μορφολογία του πέλματός σας αλλά και ενημέρωση για συγκεκριμένα μοντέλα παπουτσιών που αναλογούν στα χαρακτηριστικά του ποδιού σας.
  • “Scan & Learn Tool”, μία πρωτοποριακή τεχνολογία στον χώρο του store η οποία αναπτύχθηκε από την INTERSPORT, όπου ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να σκανάρει επιλεγμένα προϊόντα και να δει αναλυτικές πληροφορίες γύρω από αυτά σε μεγάλες οθόνες
  • “Score For More”, το πρόγραμμα επιβράβευσης των καταναλωτών της INTERSPORT που προσφέρει μοναδικά προνόμια και προσφορές στα μέλη της.

Και να σας πω κάτι; Μιλάμε για ένα κατάστημα 1000 τ.μ. ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ξέρετε ακριβώς σε ποια αθλητική δραστηριότητα βρίσκεστε και φυσικά μέσα στα 1000 αυτά τετραγωνικά μέτρα θα βρείτε προτάσεις για όλες τις βασικές αθλητικές κατηγορίες, όπως Running, Fitness, Outdoor (WinterSports/ Hiking), Teamsports (Soccer/ Basketball), Swimming, Tennis καθώς και τις νέες τάσεις στο SportStyle.

 

 

Και στο fashion κομμάτι όμως, έχετε τη δυνατότητα να δείτε προτάσεις για total outfit, μιας και στο στήσιμο ακολουθείται μία 360ο προσέγγιση, παρουσιάζοντας μαζί ρούχο, παπούτσι και αξεσουάρ, σε όλες τις κατηγορίες!

Στην εκδήλωση για το opening, με παρουσιάστρια τη θεά Ντορέττα Παπαδημητρίου, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά σπουδαίους αθλητές αλλά και να περιηγηθούμε στο κατάστημα για να ανακαλύψουμε κάθε γωνιά του!

Εγώ φυσικά ανακάλυψα και μια ροζ μπάλα!

Το ανανεωμένο INTERSPORT στο The Mall Athens θα αποτελεί συχνά προορισμό μου αφού ως γυναίκα και ως μαμά μπορώ να βρίσκω μεγάλη ποικιλία σε είδη, brands και τιμές στα ειδικά sections που είναι αφιερωμένα στη γυναίκα και το παιδί αντίστοιχα.

Και φυσικά μεγάλη ποικιλία στις αγαπημένες μου ροζ αποχρώσεις!

 

Όπως καταλάβατε, σας προτείνω ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε το μοναδικό αυτό κατάστημα INTERSPORT στο The Mall Athens και να ζήσετε κι εσείς αυτή τη νέα υπέροχη εμπειρία!

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

Photos | Danai Issaris

#newINTERSPORTexperience

wow σαν καινούργιο είναι, θα πάμε με τον μικρό!

Πάντα αγαπούσα το brand αυτό Μυρτώ μου, φερνει πολύ ωραία πράγματα. 

Leave a Reply

go to top