«Λέγε ο ένας, λέγε ο άλλος» - Μια μοναδική έκδοση με παραμύθια & τραγούδια για παιδιά! ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

WINNERS: Μαργαρίτα Ζαλοκώστα, Σπύρος Μεσσήνης, Πωλίνα Βασιλικού & Νίκος Δόξας!

 

Στείλτε μου μέιλ στο myrto_kazi@yahoo.gr με ονομ/μο, διεύθυνση και κινητό για να σας στείλουμε το δώρο σας!!!

 

------------------------------------

 

Αχ πόσο αγαπώ αυτό το CD! Μπήκε στο σπίτι μας και έφερε χαρά και διάθεση για... ταξίδι! Το «Λέγε ο ένας, λέγε ο άλλος»  είναι μια έκδοση, ιδανικό δώρο για παιδιά, με βιβλίο και cd γεμάτη πρωτότυπα παραμύθια, μουσικές και τραγούδια ενώ στο τιμόνι βρίσκεται ο Θάνος Μικρούτσικος!  Άλλωστε ο ίδιος πιστεύει ότι η καλή παιδική τέχνη πρέπει ν΄ αντιμετωπίζεται σοβαρά και χωρίς εκπτώσεις.

 

Η Μαρία Παπαγιάννη έγραψε τρεις ιστορίες, τρία παραμύθια για τα μικρά θαύματα που κρύβονται στα μεγάλα όνειρα, αλλά και στην κάθε μέρα. «Λέγε ο ένας, λέγε ο άλλος», λοιπόν γιατί έτσι μεγαλώνει η ζωή. Σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς αυτό που πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά  είναι η ανάγκη να τα μοιράζονται όλα. Ένα πιάτο ζεστή σούπα, αλλά και μια λαχταριστή ιστορία.  Λένε πως στην άκρη του κόσμου εκεί που όλα τελειώνουν υπάρχει το πανδοχείο του Μεσιάν που φτιάχνει μια σούπα βάλσαμο για όλους τους πονεμένους, αλλά και τους πολυταξιδεμένους. Κάθε μέρα σ΄ αυτή τη μυστική γωνιά του κόσμου φτάνουν πολλοί και διαφορετικοί κι όλοι ξέρουν ότι θα δοκιμάσουν μόνο αν πούνε μια ιστορία.

Σ΄ αυτή τη δουλειά η παρέα μεγάλη... λείπουν μόνο οι παπαγάλοι. Κι όχι μόνο μεγάλη, αλλά και εκλεκτή καθώς σ΄ όλους αρέσουν οι ιστορίες. Για να δούμε ποιοι καθίσαν γύρω από το τραπέζι;

Έχουμε και λέμε: Μαρία Παπαγιάννη ( παραμύθια, στίχοι), Πέτρος Χριστούλιας (εικονογράφηση) και όταν φάγαμε & ήπιαμε, τραγούδησαν ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Κώστας Θωμαίδης, η Άννα Λινάρδου, ο Ηλίας Μπενέτος και ο ... κάπτεν Τζίμη δηλαδή ο Θάνος Μικρούτσικος, που έκανε μουσική φυσικά όλες τις ιστορίες.

 

Μια ιδιαίτερη δουλειά για μικρούς και μεγάλους. Τρεις ιστορίες και δέκα τραγούδια που μπλέκονται μέσα στον ιστό της αφήγησης. Όλοι οι ήρωες και αφηγητές ταξιδεύουν αναζητώντας κάτι πολύτιμο, κάτι που έχασαν ή κάτι που δεν βρήκανε ακόμα. Και για τα πολύτιμα αξίζει να φτάσεις και ως την άκρη του κόσμου ή αλλιώς κάθε μέρα είναι και μια μικρή ιστορία, μια μικρή περιπλάνηση, ένα ταξίδι για τις μικρές και τις μεγάλες χαρές…

 

Cobalt Music παρουσιάζει την τελευταία δουλειά του Θάνου Μικρούτσικου, που σίγουρα είναι διαφορετική απ΄ όλες τις προηγούμενες. Πιστέψτε με! 

 

Aν πάλι θέλετε να ακούσετε κι άλλα παιδικά τραγούδια, μπείτε στο YouTube Channel της Cobalt για παιδιά, το Cobalt Kids εδώ ! 

 

 

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Το αγάπησα και θέλω να το αγαπήσετε και εσείς!

Θα χαρίσω από ένα CD σε 4 τυχερές μαμάδες! 

Πώς θα το κερδίσετε; 

Πείτε μου με σχόλιο, πώς περνάτε εσείς δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας;

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

Κάνοντας πολλές πολλές χειροτεχνίες, ζωγραφίζοντας, τραγουδώντας και το βράδυ πριν κοιμηθούμε διαβάζοντας τα αγαπημένα μας παραμύθια!

Πάντα διαβάζοντας βιβλία πλαστελίνη ζωγραφική κ παιχνίδι.

Παίζοντας διάφορα παιχνίδια!

Διαβάζοντας παραμύθια!!

Διαβάζουμε παραμύθια!!

Διαβάζουμε παραμύθια!!

Αγαπάμε πολύ να πηγαίνουμε οι δυο μας θέατρο, να διαβάζουμε βιβλία, να παίζουμε μουσική και να ζωγραφίζουμε!!! Είμαστε καλλιτεχνικοί τύποι !!!

Διαβάζουμε πολλά πολλά παραμύθια, παίζουμε θέατρο σκιών,ζωγραφίζουμε και μας αρέσει να μαθαίνουμε διαρκώς καινούργια πράγματα.

Λατρεύουμε να παρακολουθούμε θεατρικές παραστάσεις,να διαβάζουμε παραμύθια και να κάνουμε χαρτοκοπτική.

Διαβάζουμε πολλά παραμύθια,παίζουμε θέατρο σκιών,ζωγραφίζουμε και γενικά μας αρέσει να μαθαίνουμε διαρκώς νέα πράγματα.

Τα δίδυμα είναι 14 μηνών οπότε ή παίζουμε με τα παιχνίδια που κάνουν μουσική ή θα πάμε στην παιδική χαρά ή θα «διαβάσουμε» κάποιο μαλακό βιβλίο.

Διαβαζουμε βιβλία, φτιαχνουμε παζλ και ζωγραφιζουμε! Ευχαριστουμε!

Leave a Reply

go to top