Το άρωμα των παιδικών μου χρόνων..

Αν έπρεπε στα παιδικά μου χρόνια να βάλω τον τίτλο ενός αρώματος, αυτός θα ήταν από το Anais Anais της Cacharel. 

Ήταν η πρώτη κολώνια που μου πήρε η μαμά μου σε ένα ταξίδι μας στο εξωτερικό και για πολλά χρόνια, ως κοριτσάκι, είχα το "άρωμά μου".Η Anais Anais της Cacharel έρχεται ξανά στα μπουντουάρ μας, σε νέα υπέροχη, ultra ρομαντική συσκευασία για να μας υπενθυμίσει τον αθώο εαυτό μας. Εκείνον που ερωτεύεται, σταματά στο δρόμο για να μυρίσει ένα λουλούδι, δακρύζει από συγκίνηση, γελάει, ντρέπεται στα κοπλιμέντα, απολαμβάνει μια αγκαλιά και θέλει να ζήσει την ημέρα από το πρωί ως το βράδυ με συγκινήσεις και χαμόγελα.

Η Anais Anais Premier Delice, έρχεται λοιπόν με τα φρουτώδη αρώματά της να γεμίσει τις ημέρες και τις νύχτες μας με λουλουδένια διάθεση!

Να μας ταξιδέψει σε ανθισμένα λειβάδια.  Οι νότες κορυφής του αρώματος περιέχουν αχλάδι, σορμπέ, περγαμόντο και γκρέιπ φρουτ, οι μεσαίες νότες αναδύουν γιασεμί, φρέζια και κρίνο της κοιλάδας, ενώ οι νότες της βάσης αποτελούνται από κέδρο, μόσχο και αμπερτόνη...

 

Δείτε εδώ το υπέροχο spot του αρώματος!

Τέλος, να σας θυμίσω ότι το πρώτο Anais Anais κυκλοφόρησε το 1978 και μέχρι το 1983 είχε πουλήσει περισσότερα από 35 εκατομμύρια τεμάχια σε όλο τον κόσμο! Όμως δεν έφτανε μόνο αυτό, εκείνη την πενταετία χιλιάδες κορίτσια, πήραν το όνομα Anais από το αγαπημένο άρωμα της μαμάς τους, ενώ σε πολλές χώρες το Anais Anais αποτελεί σε ποσοστά που ξεπερνούν το 60% το πρώτο άρωμα που δοκιμάζει ποτέ ένα κοριτσάκι!

 

ΥΓ:Για το υπέροχο packaging με τα μαγικάααα λουλούδια, ένα τεράστιο ευχαριστώ στη Ροδούλα μου:)
 

Leave a Reply

go to top