Οι δικοί μου σύμμαχοι ενάντια στη ρύπανση του περιβάλλοντος έχουν την υπογραφή της Darphin

Εσείς ξέρατε πως τα σωματίδια της ρύπανσης μπορούν να είναι έως και 20 φορές μικρότερα από τους πόρους της επιδερμίδας μας, προκαλώντας της καταστροφικές φθορές;!  Έτσι εξηγούνται οι ερεθισμοί, οι ευαισθησίες, η αφυδάτωση και η πρόωρη γήρανση, που όλες βλέπουμε κάποιες φορές στον καθρέφτη..

Ευτυχώς όμως, χάρη στην «επιστήθια Γαλλίδα φίλη» μου, την Darphin, ανακάλυψα δύο μαγικά προϊόντα καθαρισμού, που θα αποτελέσουν την ασπίδα μου απέναντι στην περιβαλλοντική ρύπανση και την ηλιακή ακτινοβολία.

Το πρώτο, το Intral Air Mousse Cleanser With Chamomile, με πρωτοποριακή σύσταση από πολλά ευγενή φυτικά συστατικά, όπως φύκια και λευκάγκαθα,  μεταμορφώνεται από υγρή μορφή σε μια βελούδινη αφράτη mousse με αφρίζουσα μορφή, που καθαρίζει απαλά και βοηθά την επιδερμίδα να αποβάλλει τους περιβαλλοντικούς ρύπους και τις τοξίνες, ενώ αφαιρεί και το μακιγιάζ αφήνοντας στο τέλος μια όψη φρεσκάδας και υγείας.

Το δεύτερο, το Intral Environmental Lightweight Shield SPF 50, είναι ένα διαφανές, ουδέτερης απόχρωσης υγρό που απορροφάται από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει υπολείμματα και χάρη στη σύνθεση από 100% μεταλλικά φίλτρα προστατεύει το δέρμα μας από τις ακτίνες UVA/UVB ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ενώ μπορεί να αποτελέσει και μια εξαιρετική βάση για το make up μας.

Αυτό το super δίδυμο, παρέχοντας αποτοξίνωση και μοναδική προστασία στο δέρμα μου, ειλικρινά θα με σώσει και αποδεικνύει γι΄ ακόμα μία φορά πως πρέπει να εμπιστευόμαστε πάντα τις «Γαλλίδες» σε θέματα ομορφιάς..! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το ότι η Darphin Paris ταξιδεύει σε 45 χώρες παγκοσμίως!

Δοκιμάστε τα και περιμένω τις εντυπώσεις σας!

Επίσης στο Yes I Do Free Press που κυκλοφορεί θα δείτε ένα αιθέριο αφιέρωμα στα απαραίτητα προϊόντα της beauty ρουτίνας της νύφης!

Leave a Reply

go to top