Να πώς θα πετύχεις τα δικά σου #Hairgoals!

 

Koρίτσια μου, το Pantene Pro-V φέρνει το 1ο conditioner σε μορφή αφρού για να πετύχετε τα δικά σας #hair goals!

 

Το Pantene, φέρνει την επανάσταση στην περιποίηση μαλλιών με το 1ο conditioner  σε μορφή αφρού το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες με λεπτά μαλλιά (όπως εγώ), αλλά και για εκείνες που αντιμετωπίζουν τα conditioner με φόβο. Τώρα, τίποτα δεν συγκρίνεται με την εμπειρία του 1ο αφρού σε μορφή conditioner για να πετύχετε μαλλιά Pantene!  


Αυτό το νέο conditioner σε μορφή αφρού είναι η απάντηση στις γυναίκες που συνήθως αισθάνονται ότι το conditioner βαραίνει τα μαλλιά τους. Πείτε αντίο στα βαριά συνηθισμένα conditioner και απολαύστε την εμπειρία του 1ου conditioner σε μορφή αφρού!  Η αέρινη αφρώδης υφή του απορροφάται από την τρίχα σε βάθος, ενυδατώνοντάς την από μέσα προς τα έξω, χωρίς να αφήνει ανεπιθύμητα κατάλοιπα που πιθανώς να βαρύνουν τα λεπτά μαλλιά και να τα κάνουν να φαίνονται λαδωμένα. 

Σήμερα, οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά συχνά δεν προσφέρουν στα μαλλιά τους την υγρασία που χρειάζονται είτε γιατί χρησιμοποιούν πολύ μικρή ποσότητα conditioner, είτε γιατί δεν το χρησιμοποιούν τακτικά, είτε γιατί ξεπλένουν τα μαλλιά τους υπερβολικά πολύ ή γιατί όπως συμβαίνει στο 50% περίπου των γυναικών στην Ευρώπη, παραλείπουν εντελώς το conditioner. Αυτές οι βλαβερές συνήθειες για την υγεία των μαλλιών οφείλονται συχνά στο φόβο της λιπαρότητας που έχουν οι γυναίκες με λεπτά μαλλιά, οι οποίες χρησιμοποιούν συνηθισμένα conditioner. Όταν όμως παραλείπουν εντελώς τη χρήση του conditioner το αποτέλεσμα είναι φθορά, θαμπάδα και σπάσιμο. Το conditioner είναι σημαντικό για τη θρέψη, την προστασία από τη φθορά και για ευκολοχτένιστα μαλλιά. 

 

Επιτέλους ένα conditioner που καταλαβαίνει τα μαλλιά σας!

Το Pantene Smart Pro-V είναι το πρώτο conditioner στον κόσμο που κάνει πραγματικότητα τους στόχους της Selena Gomez’s #hairgoals προσφέροντάς της πραγματικά Μαλλιά Pantene!

Το νέο conditioner Pantene Smart Pro-V είναι αποτέλεσμα περισσότερων από 1 εκατομμυρίου ωρών στο εργαστήριο και περισσότερων από 22.000 δοκιμών σε καταναλωτές. Το νέο αυτό προϊόν μπορεί να «διαβάσει» και να ανταποκριθεί στα διαφορετικά επίπεδα φθοράς των μαλλιών, ώστε να δείχνουν πιο δυνατά μέχρι το τελευταίο εκατοστό.

 

Δεν είναι μυστικό ότι οι γυναίκες υποβάλλουν τα μαλλιά διαρκώς σε αμέτρητες αλλαγές προσπαθώντας να αλλάξουν την εικόνα τους. Το όνειρο του 85%* των γυναικών σε όλο τον κόσμο είναι να έχουν μακριά μαλλιά που κυματίζουν ανέμελα, Μαλλιά Pantene δηλαδή. Και οι μισές από τις γυναίκες που έχουν ήδη μακριά μαλλιά θέλουν να τα μακρύνουν ακόμη περισσότερο.

 

Τα μακριά μαλλιά δείχνουν την πραγματική δύναμη των μαλλιών σας, αυτό σημαίνει ότι τίποτα δεν επισκιάζει την ομορφιά τους περισσότερο από τις αδύνατες και φθαρμένες τούφες. Μέχρι τώρα, τα υγιή μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες ήταν ένα απατηλό όνειρο. Για την Πρέσβειρα του Pantene, Selena Gomez, οι κατεστραμμένες άκρες την εμπόδιζαν να μακρύνει τα μαλλιά της έτσι ώστε να καταφέρει να έχει Μαλλιά Pantene που δείχνουν υγιή και όμορφα.

 

Όμως τα πράγματα βελτιώνονται – επιτέλους η αναμονή τελειώνει και το όνειρο για μαλλιά Pantene μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Ύστερα από 1 εκατομμύριο ώρες στο εργαστήριο και περισσότερες από 22.000 δοκιμές σε πελάτες, το επαναστατικό νέο Pantene Smart Pro-V είναι το πρώτο conditioner που «διαβάζει» και ανταποκρίνεται στην προσωπική ιστορία της Selena, βοηθώντας την να πετύχει τους προσωπικούς της στόχους #hairgoals και να έχει μαλλιά Pantene.

Μέχρι σήμερα, τα conditioner δεν αντιλαμβάνονταν τι περνούσαν τα μαλλιά της. Αντιμετώπιζαν κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο κάθε τούφα. Το Pantene Smart Pro-V αναγνωρίζει την κατάσταση των μαλλιών της Selena, επιδιορθώνει τα σημεία φθοράς και δίνει δύναμη στα αδυνατισμένα σημεία, αφήνοντας τα μαλλιά μεταμορφωμένα, πιο δυνατά και πιο μακριά. 

Η Selena Gomez δηλώνει, «ο μεγαλύτερος στόχος για τα μαλλιά μου ήταν να έχω πάντα μακριά μαλλιά έτσι ώστε να μπορώ να κάνω το wavy look που αγαπώ! Αγαπώ το νέο Pantene Smart Pro-V! Δεν βαραίνει τα μαλλιά έτσι μπορείς να το χρησιμοποιείς από τις ρίζες ως τις άκρες. Από τότε που δέχτηκα την πρόκληση Smart Pro-V και άρχισα να χρησιμοποιώ αυτό το νέο conditioner, τα μαλλιά μου είναι εξαιρετικά υγιή. Έχει μεταμορφώσει πλήρως τα μαλλιά μου που τώρα είναι πιο μακριά και πιο δυνατά. Τα αποτελέσματα είναι ορατά.

 

Η απόδειξη, πιο δυνατά και πιο μακριά μαλλιά μέχρι το τελευταίο εκατοστό που δείχνουν όμορφα χωρίς styling! Ο στόχος #hairgoal πέτυχε και έχω πλέον μαλλιά Pantene!»

 

Leave a Reply

go to top