Είστε έτοιμοι για λαχταριστό Danonino “παγωτό”;;;

Το θερμόμετρο δείχνει 35 και εσείς είστε σπίτι. Ούτε παραλία, ούτε νησί, ούτε τίποτα!

 

Εντάξει δεν θα βάλουμε και τα κλάματα, ωστόσο πρέπει να βρούμε τρόπο να δροσίσουμε τα παιδιά μας και φυσικά να περάσουμε ευχάριστο χρόνο μαζί! 

Με προσέχετε;; Ακούστε τι κάνουμε! Βάζουμε στο αγαπημένο μας Danonino το παγωτοξυλάκι που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία.

Ανοίγουμε την κατάψυξη (δροσιζόμαστε λίγο) και τα βάζουμε κατευθείαν μέσα! Έπειτα από 4 με 6 ώρες έχουμε το πιο δροσερό snack, ένα λαχταριστό Danonino “παγωτό”! 

Το παγωτοξυλάκι θα το βρείτε σε κάθε συσκευασία και πλέον έχετε στα χέρια σας ένα υπέροχο snack που ταυτόχρονα θα δροσίσει τα παιδιά σας! 

Στην ουσία κάνουμε τα Danonino μας, παγωτό! Το Danonino, σας το έχω ξαναπεί, είναι το επιδόρπιο που εμπιστεύομαι τυφλά για τα παιδιά μου καθώς αποτελεί μια πολύ καλή πηγή ασβεστίου και βιταμίνης D χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα ή συντηρητικά.

Όπως καταλαβαίνετε μεταξύ μπέμπας και Οδυσσέα γίνεται μάχη στην κουζίνα και συνήθως τα χωρίζουμε με χρώματα ώστε να επικρατήσει το αίσθημα του δικαίου! Ροζ η μπέμπα, πορτοκαλί ο Οδυσσέας και πάει λέγοντας!

Το σημαντικό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι πως το καλοκαίρι όλα τα παιδάκια κάνουν κάποιες διατροφικές παρασπονδίες και αυτό δεν πρέπει να σας αγχώσει. Μπορείτε προσφέροντάς τους εσείς το κατάλληλο σνακ να αισθάνονται ότι κάνουν "ατασταλία", ότι δηλαδή τρώνε παγωτό, ενώ στην ουσία απολαμβάνουν το πιο υπέροχο σνακ! Κερδισμένη και η μαμά δηλαδή που θέλει πάντα να έχει το παιδί της χαρούμενο!

Τελικά εμείς οι μαμάδες, έχουμε τα μυστικά μας!

Καλό καλοκαίρι σε όλες!

 

Με αγάπη,

Μυρτώ

#DanoninoGreece#KidsNutrition  #KidsSnack #DanoninoIceSticks #DanoninoYummy #DiscoverDanonino

 

Photos by Danai Issaris

Leave a Reply

go to top